“Eazit is voortvarend, klantgericht en erg accuraat”

  • Actief bij Eazit sinds: november 2017
  • Diensten: Managed Voice, Eazit Mobile en E-fax
  • Aantal medewerkers: 6
  • Vestiging: Bilthoven
  • Branche: Investments in Oncology startups

Aglaia BioMedical Ventures is sinds november 2017 klant bij Eazit. De organisatie richt zich op starters in de medische biotechnologie. Ze identificeert baanbrekende kansen in kankeronderzoek en zorgt voor een technische en commerciële ontwikkeling daarin. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met uitvinders en ondernemers. Aglaia levert niet alleen de financiële middelen, maar neemt ook een actieve rol in strategische en operationele processen. Aglaia heeft haar standplaats in Bilthoven, maar is internationaal georiënteerd. De diensten die af worden genomen bij Eazit zijn mobiele telefonie, een fax dienst en een Managed Voice oplossing.

Angelique Hermeling, Office Manager bij Aglaia vertelt over het proces van de levering van telefonie en de samenwerking met Eazit: “Via onze automatiseerder PET ICT, waar wij al lang klant zijn en goede ervaringen mee hebben, zijn wij bij Eazit gekomen. De aanleiding om te zoeken naar een nieuwe telefonie-aanbieder is het afschaffen van de ISDN lijnen van KPN de komende jaren. Daarnaast hadden wij vrij hoge telefoonkosten waar we toch eens kritisch naar wilden kijken. PET ICT gaf vanuit hun expertise aan dat ze een goede provider wisten voor de telefonie, dat is Eazit geworden. In gesprek met de accountmanager van Eazit, Rob van Barneveld, was al snel duidelijk dat VoIP een goed alternatief voor ons zou kunnen zijn.”

Over het proces van oplevering van de telefonie is Angelique lovend: “Alles verliep erg soepel! Ik heb er geen andere woorden voor. Op de dag van porteren waren de medewerkers van Eazit ruim op tijd en hadden al de nodige voorbereidingen getroffen. Ook het inregelen van de nummers en voicemail ter plekke werd zeer klantgericht opgepakt. Daarnaast zijn het de kleine dingen die het contact prettig maken. Zo belde ik het support nummer, maar had ik blijkbaar iemand nodig van de order/project afdeling. Toen verbond de support afdeling niet alleen direct door, maar gaf mij ook ongevraagd het nummer van die afdeling, zodat ik de volgende keer nog sneller geholpen kan worden en gelijk het juiste nummer kan bellen als ik bepaalde vragen heb.”

“Als ik Eazit een tip zou mogen geven dan zou mijn advies zijn met nieuwe klanten nog beter in contact te treden betreft de porteerdatum van nummers. Wij hadden niet besproken dat wij nog in contract zaten bij onze oude provider, waardoor de vaste telefonie even op zich heeft moeten laten wachten terwijl de mobiele telefonie al over kon. Gelukkig is dat sinds maart 2018 wel gelukt, waardoor we nu optimaal kunnen gebruik maken van zowel de mobiele als vaste diensten van Eazit. Als ik Eazit zou mogen omschrijven, dan is het een aanbieder van telefonie die voortvarend is, klantgericht en erg accuraat. Ik zou Eazit zeker aanraden bij andere bedrijven!”

Top