“Een eerlijke en betrouwbare partner, dat geeft een goed gevoel.”

  • Actief bij Eazit sinds: 2013
  • Diensten: Hosted Voice en Internet
  • Aantal medewerkers: 30 – 40
  • Vestigingen: Schiphol
  • Branche: Luchtvaartmaatschappij

 

China Southern Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van China en daarmee van heel Azië. Ze heeft haar hoofdkantoor in Guangzhou in Zuid-China, beschikt over een vloot van ruim 430 toestellen en vliegt op 121 bestemmingen over de hele wereld. Sinds 1996 heeft China Southern Airlines een vestiging in Nederland, Schiphol.

Christine Wang, Head of Administration: “Toen we naar Schiphol verhuisden, hebben we voor onze telefonie een leasecontract afgesloten bij Eazit. Leasen was voor ons indertijd een betere optie, maar wel behoorlijk duur. Dus toen het leasecontract vorig jaar afliep, besloten we zelf een centrale aan te schaffen. Voor de volledigheid hebben we behalve bij Eazit ook nog bij twee andere partijen offertes aangevraagd. Ze zijn alle drie hier geweest om hun verhaal te doen. Maar als ik eerlijk ben, hadden we bij die andere partijen meteen al niet zo’n goed gevoel. Bij Eazit juist wel. We hebben niet voor niets al zo’n lange relatie. Zij kennen ons en ze kennen onze business; als we met een van die twee andere partijen in zee waren gegaan, zouden we alles weer helemaal opnieuw moeten uitleggen. Dat was gelukkig niet nodig, omdat al snel duidelijk werd dat we voor Eazit zouden kiezen.”

China Southern Airlines zocht enkele jaren geleden een nieuwe telefooncentrale en had een kostenbesparing als een van de grootste wensen. “Door de groei van het aantal vluchten waren de kosten flink opgelopen, want de meeste telefonische contacten vinden plaats met het hoofdkantoor in China. Eazit had ons een voorstel gedaan met een offerte, die niet alleen uitgebreider was dan die van de andere twee maar ook nog eens scherper. We werken nu een enige tijd met die nieuwe centrale en ik moet zeggen dat het heel aardig klopt. Het hangt natuurlijk af van waar je naartoe belt, maar maandelijks zitten we nu op een besparing tussen 30 en 40%. Dat komt overigens niet alleen doordat het telefoneren voor ons goedkoper is geworden. We besparen namelijk ook doordat we niet urgente berichten nu zoveel mogelijk via WhatsApp, SMS en e-mail versturen.”

 

De nieuwe centrale wordt door vrijwel alle afdelingen van onze hoofdvestiging hier in Nederland gebruikt inclusief de Cargo-afdeling, die onlangs is geïntegreerd. Dat heeft alles te maken met onze goede relatie. Eazit hebben we de afgelopen jaren leren kennen als een eerlijke, betrouwbare partij. En ze zijn niet alleen heel deskundig, ze kunnen het ook heel goed uitleggen allemaal; dat is heel prettig voor ons want wij zijn zelf helemaal niet zo technisch. Zo’n vertrouwde partij als Eazit geeft gewoon een goed gevoel, en dat gevoel is voor ons heel belangrijk. Maar ook qua kosten zien we geen enkele reden om naar een andere partner op zoek te gaan.”

Top