“Down-to-earth, eerlijk en klantvriendelijk, zo hoort het!”

  • Actief bij Eazit sinds:  augustus 2016
  • Diensten:  Managed Voice en E-fax
  • Aantal medewerkers:  20 – 30 personen
  • Vestiging: Amsterdam
  • Branche: Adviesbureau

In Amsterdam is de internationaal georiënteerde organisatie Finance & Insurance Trade Credit B.V. een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van kredietverzekering, factoring, werkkapitaal financiering, credit management en beheer van debiteuren. Telefonie is zeer belangrijk voor Finance & Insurance, aangezien veel advies telefonisch gegeven wordt. Eazit levert bij Finance & Insurance de dienst Managed Voice voor zowel de medewerkers als vergaderruimtes, een E-fax dienst en heeft nieuwe Yealink toestellen geplaatst om zo goed mogelijk van de Managed Voice dienst gebruik te kunnen maken. 

Sinds de komst in het pand in Amsterdam enkele jaren geleden was Finance & Insurance bij een andere telefonie provider aangesloten, maar was daar niet helemaal tevreden mee. De ICT contactpersoon van de organisatie (Ronald van der Haak) heeft Eazit aangeraden bij Finance & Insurance. Hij had al vaker met Eazit gewerkt en had goede ervaringen bij een andere klant opgedaan.

Ronald van Klooster – Hoofd boekhouding en all round medewerker bij Finance & Insurance: “Onze ICT partij had ons Eazit aangeraden als nieuwe telefonieprovider, waarna we snel een afspraak hebben ingepland met Edwin van Buren, directeur van Eazit. We hadden al erg snel het gevoel dat Eazit aansloot bij onze vraagwens omdat ze veel meer down-to-earth zijn dan de partij die ons voorheen telefonie leverde. We zijn toen aardig snel met onze telefonie overgegaan naar Eazit. Het fijne was dat er tijdens de oplevering altijd iemand aanspreekbaar was. Klantvriendelijkheid is daarbij een van de kernwoorden die Eazit typeert.” Finance & Insurance maakt al enige tijd gebruik van de telefonie en vindt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. “Onlangs hadden wij een (facturatie) issue met onze oude telefonieprovider. Ik kwam niet veel verder bij die oude provider en tevens werd ik niet al te vriendelijk te woord gestaan, maar via Eazit had ik meteen het gevoel dat het ook anders kon. Voor ons erachteraan bellen en nette reacties geven, zo hoort het”.

Finance & Insurance heeft ervaren dat het werken met de nieuwe telefoons wel even wennen was.

“Als aanspreekpunt voor de organisatie betreffende de telefonie beantwoord ik graag vragen van mijn collega’s zonder dat ik daar telkens voor hoef te bellen met de supportafdeling, maar het fijne is dat ik weet dat als ik hulp nodig heb ik altijd voor van alles bij jullie Eazit kan. Dat je gelijk geholpen wordt, of in ieder geval het gevoel hebt dat je gelijk geholpen wordt is een grote geruststelling.”

Eerlijkheid staat ook hoog op het lijstje van Finance en Insurance. “In het begin van de samenwerking heeft er een storing plaatsgevonden. Vervelend natuurlijk, maar helaas kan het gebeuren. Het was fijn dat Eazit meteen duidelijk communiceerde over de storing en de schuld niet meteen afschoof. Het is beter om eerlijk te zijn en te zeggen: het zit zo en we gaan het oplossen, dan de schuld in iemand anders zijn schoenen afschuiven. Ik zou daarom Eazit zeker willen aanraden bij anderen: Zij doen wat ze beloven en als dat niet zo is dan kunnen we er naar vragen en dan doen ze alsnog wat ze beloven.”

Top