“Een partner die proactief meedenkt, praktisch is ingesteld en kwaliteit levert.”

  • Actief bij Eazit sinds: maart 2015
  • Diensten: ICT beheer, hosting en clouddiensten, Eazit Mobile
  • Totaal aantal medewerkers: 150 – 200
  • Vestigingen: Amsterdam
  • Branche: Media en Televisie

IDTV ontwikkelt en produceert mediaconcepten op het gebied van televisie, digital, evenementen en dramaseries. Dit doet IDTV voor bedrijven, merken, omroepen, de overheid en non-profit organisaties. IDTV is onder andere bekend van Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter en Bed & Breakfast. IDTV is een toonaangevend mediabedrijf met een lange staat van dienst.

Eazit verzorgt voor IDTV de complete ICT, zowel on site als remote. Op reguliere basis is er een ICT-er op locatie, maar veelal wordt er remote support geleverd. Na een succesvolle migratie naar een nieuw server en storage platform begin 2015 beschikt IDTV nu over een stabiele ICT omgeving die volledig is geoutsourcet bij Eazit. Sinds medio 2016 levert Eazit ook de mobiele telefonie.

 

Jeroen Heus, COO van IDTV: “We hebben begin 2015 een tender uitgeschreven voor het uitbesteden en upgraden van onze IT. Eazit heeft deze tender gewonnen vanwege hun duidelijke taal, hun pragmatische oplossing, kennis van zaken en redelijke prijs. Ik kende Eazit uit mijn eigen netwerk. Ons doel was om onze ICT volledig te outsourcen en de kwaliteit te verbeteren. Dat is meer dan gelukt door te kiezen voor Eazit. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden over de dienstverlening en uitstekende service van Eazit. Een ICT partner die proactief meedenkt, praktisch is ingesteld en kwaliteit levert.”

Jeroen Heus vervolgt: “De samenwerking is zeer prettig. De implementatie was een ingewikkeld traject, dat zonder veel onderbreking van ons primaire proces heeft plaatsgevonden. Onze IT is sterk verbeterd, wat we vooral merken aan de afname van klachten en verbetering van de performance. Daarnaast zijn onze medewerkers zeer te spreken over de deskundigheid en klantvriendelijkheid. Het was een pittig project de hele migratie, maar zeer goed opgepakt en uitgevoerd zonder veel problemen en nasleep.”

“Ik zou Eazit zeker aanbevelen. Eazit denkt echt mee in oplossingen die in de eerste plaats voor de klant het beste zijn. No-nonsense, oplossingsgericht, prijsbewust, kennis van zaken en een breed palet van diensten. Ideaal voor een bedrijf als IDTV die zich alleen maar wilt bezig houden met onze eigen core business: multimediale producties en topevenementen.”

Top