“Een prima vertaling van onze wensen naar de praktijk.”

  • Actief bij Eazit: april 2016
  • Diensten: Managed Voice
  • Aantal medewerkers: 11
  • Vestiging: Bilthoven
  • Branche: Zorg

 

Mijnmondzorg is een tandartsenpraktijk gevestigd in Bilthoven. Mijnmondzorg geeft zorg op maat en zorgt voor passende behandelingen, met het voornaamste doel de mond gezond te houden. Naast tandartsbehandelingen zijn er ook preventiebehandelingen mogelijk. Mijnmondzorg is sinds april 2016 aangesloten met de VoIP dienst Managed Voice van Eazit.

Pepita Meijer-Versteeg – een van de 3 tandartsen van Mijnmondzorg over de samenwerking met Eazit: “Wij zijn op jullie geattendeerd en doorverwezen door onze ICT partij Pet ICT. Al in het vorige pand waar wij zaten verzorgden zij onze internet diensten, maar in dat pand hadden wij een telefonieprovider waar wij ontevreden over waren. We hadden daarnaast een zeer slecht functionerende centrale. Onder andere het doorverbindingen werkte zeer slecht. Toen wij het nieuwe pand gingen betrekken zijn we op jullie gewezen en tot grote tevredenheid tot nu toe.”

Mijnmondzorg vond het erg belangrijk met een telefoniepartij in zee te gaan die voor een systeem kon zorgen waarbij alles goed geregeld kon worden. “Wij hebben een praktijk met 3 tandartsen en 4 behandelkamers met wisselende patiënten gedurende de dag, maar ook weekenddiensten, avonddiensten en nachtdiensten. Voor ons is het zeer belangrijk dat we voor al die verschillende dagdelen goed bereikbaar zijn. De oplevering door Eazit is daarbij uitstekend verlopen. De samenwerking was prettig, voornamelijk doordat we iemand van de support hadden die naar onze wens luisterde en die dat kon vertalen naar een goed nummerplan.”

Een van Pepita’s collega’s, Mariska, benoemd (de samenwerking met) Eazit als volgt: “Een prima vertaling van onze wensen naar de praktijk. Daarnaast zijn we erg tevreden over de klantenservice! Zeer flexibel.” Pepita: “We hadden natuurlijk een heleboel dingen op voorhand bedacht, maar in de praktijk bleek niet alles even duidelijk te zijn of goed om mee te werken. Daar is de support van Eazit heel flexibel en goed op ingesteld. Het is prettig dat ik bij een vraag meteen de medewerker aan het woord krijg die meer in de materie zit, zodat ik niet het hele verhaal vaker hoef te vertellen. Wat dat betreft heeft Eazit een prima klantenservice waar wij zeer tevreden over zijn.

Top