“ Ik was aangenaam verrast door de professionaliteit en de snelheid.”

  • Actief bij Eazit sinds: 2013
  • Diensten: Managed Voice en Fax-to-email
  • Totaal aantal medewerkers: 60 – 70
  • Standplaats: Vianen
  • Branche: Toerisme en Recreatie/Personenvervoer

In de regio Utrecht is Pouw Vervoer koploper op het gebied van personenvervoer voor het voortgezet onderwijs, ondersteuning van het openbaar vervoer en evenementenvervoer. Eazit leverde en installeerde de nieuwe Managed Voice VoIP-centrale.

Nico Beekman, Algemeen Manager bij Pouw Vervoer, was vooral aangenaam verrast door de professionaliteit en de snelheid waarmee dat gebeurde: “We kwamen als het ware in een gespreid bedje terecht.”

“We zijn flink gegroeid in de loop der jaren. Op onze oude locatie in IJsselstein hadden we een ISDN-telefooncentrale. Als we die mee zouden nemen, zouden we van nummer moeten veranderen want Vianen heeft een ander netnummer. Dat wilden we absoluut niet, iedereen kent dat nummer: 030 – 686 83 00. Dat wilden we graag zo houden. Dat kan alleen met een VoIP-centrale. Daar zijn we dus naar op zoek gegaan.”

“We hebben onze wensen bij twee aanbieders neergelegd: onze oude telefonie-leverancier en Eazit. Bij de aanbieding van Eazit had ik meteen een goed gevoel. Zij stelden Managed Voice voor, een VoIP-centrale die precies dat doet waar wij behoefte aan hebben. We zijn een jong, snel en wild bedrijf. Alles moet direct werken; het moet ook meteen duidelijk zijn, geen moeilijk gedoe. Zo’n centrale moet laten zien wie er belt, wie er gebeld wordt enzovoort. Wat ik heel goed vond van Eazit, is dat ze me via een proefopstelling in hun showroom exact konden laten zien wat ik zou krijgen en hoe het allemaal werkt. What you see is what you get, dat werkt bij mij. Dat gaf ook wel in belangrijke mate de doorslag, denk ik.”

 

“De installatie is echt super gelopen. We hadden voor ons pand in Vianen veel van het bestaande meubilair overgenomen. We hebben overal briefjes klaargelegd voor Eazit met de naam en de functie van de medewerkers die op die bepaalde plek kwamen te zitten. Een paar dagen vóór de verhuizing zijn mensen van Eazit aan de slag gegaan. Ze hebben de centrale geïnstalleerd, compleet met alle aansluitingen en de zaak vervolgens grondig getest. Dus toen wij een paar dagen later in het nieuwe pand trokken, kwamen we als het ware in een gespreid bedje terecht. Om 09.00 uur werden de nummers omgegooid van KPN naar VoIP en alles werkte perfect. We zijn geen moment uit de lucht geweest!”

“De ervaringen tot nog toe zijn super. Natuurlijk moet er hier en daar soms een klein beetje gefinetuned worden, maar over het geheel genomen zijn we zeer tevreden. En het mooie is dat Managed Voice een heel flexibel telefoniesysteem is. Als er meer aansluitingen nodig zijn, dan is dat in no time geregeld. En dat is natuurlijk ideaal voor zo’n flexibel en dynamisch bedrijf als Pouw Vervoer!”

Top