“Snel professioneel en goed geregeld. De duidelijke communicatie werkt prettig.”

  • Actief bij Eazit sinds: september 2018
  • Diensten: Managed Voice en Internet
  • Standplaats: Utrecht
  • Branche: Advocatuur

Team Advocaten is een advocatenkantoor met een kantoorlocatie in Utrecht (Stadion Galgenwaard) en vergaderlocaties in Leidsche Rijn (Utrecht) en Den Bosch. Ze zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, procesrecht, contractenrecht, arbeidsrecht/ontslag en fusies en overnames. Het is een dynamisch bedrijf dat een snelle groei heeft doorgemaakt.

Voor de kantoorlocatie in Utrecht heeft Eazit de telefonie- en internetdienst mogen leveren. Henriëtte Keizers, Office manager van Team Advocaten is zeer tevreden met de overgang naar de telefoniediensten van Eazit.

OVERSTAP VAN ISDN NAAR MANAGED VOICE

“In de zomer kregen wij een melding van KPN dat ze zouden gaan stoppen met de analoge- en ISDN-lijnen. We hadden tevens een erg oude telefoniecentrale. Met dat bericht waren wij eigenlijk genoodzaakt te zoeken naar een nieuwe telefonieoplossing. Via onze ICT-beheerder Pet ICT zijn we bij Eazit gekomen”, aldus Henriëtte Keizers.

“Wat ons opviel was dat Eazit erg duidelijk was in de diensten die ze konden bieden. De accountmanager Rob kwam netjes langs om de offerte te bespreken en alles is daarna erg vlot geleverd. De Managed Voice dienst die ze ons aangeraden hadden, sloot goed aan op onze wensen.”

GEEN DOWNTIME, VERASSINGEN OF ADDERTJES ONDER HET GRAS

Tijdens de overgang naar de nieuwe telefonieoplossing en verbinding via Eazit heeft Team Advocaten geen downtime ervaren.

“We konden meteen weer werken zoals we altijd deden. Alles was goed aangesloten en het nummerplan was ingericht naar onze wens. Daarnaast klopte de factuur die wij uiteindelijk hebben ontvangen precies met de offerte die wij getekend hadden. Er zaten dus geen addertjes onder het gras of verrassingen, die duidelijkheid werkt prettig!”

SNEL SCHAKELEN

Team Advocaten heeft de communicatie met Eazit tot nu toe als prettig ervaren:

“Wat wij erg fijn vinden is dat als er iets is wij erg snel kunnen schakelen. Dus gauw bellen, gauw oplossen. We hebben geen tijd om grote handleidingen door te spitten om een verandering door te voeren of een storing te verhelpen in de telefonie. Via een belletje met de support van Eazit is het geregeld. Dat is dus tot nu toe prima bevallen! Als ik Eazit in een aantal kernwoorden zou omschrijven dan zou ik zeggen: snel, professioneel en goed geregeld. De duidelijke communicatie werkt prettig en het snelle handelen al helemaal.”

Top