“Kwaliteit, snel en doortastend, zo zou ik Eazit kunnen omschrijven.”

  • Actief bij Eazitsinds: april 2018
  • Diensten: Managed Voice en internet
  • Aantal medewerkers: 90, waarvan op kantoor 10
  • Vestiging: Vianen
  • Branche: Vervoersbranche

Van Rhijn Taxivervoer B.V. is een taxibedrijf gevestigd in Vianen en De Meern. Van Rhijn verzorgt zakelijk en particulier personenvervoer in Utrecht en omstreken. Het taxibedrijf levert voornamelijk vervoer richting de luchthaven Schiphol, invalidevervoer (in opdracht van zorgverzekeringsmaatschappijen) en particuliere vervoersritjes. Ze houden zich tevens bezig met chauffeursdetacheringen, waarbij chauffeurs die extra gecertificeerd zijn bij grote internationale banken en gemeentes ingezet worden. Van Rhijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en daarvoor is het nodig dat de telefonie en internet betrouwbaar en goed werkend zijn.

Martijn van der Kroef, directeur van Van Rhijn Taxivervoer B.V. geeft aan hoe de keuze voor een nieuwe telefonie oplossing en provider verliep: “Wij zijn voorgesteld aan Eazit door een bestaande klant van Eazit, Pouw Vervoer te Vianen. Zij waren erg te spreken over de dienstverlening en het contact met de supportafdeling. Onze hoofdvestiging ging verhuizen naar Vianen en toen was het moment om een aantal zaken tegen het licht te houden, waaronder de telefonie en internet. We hadden een andere partij waar we zaken mee deden, maar Eazit onderscheidde zich echt.”

Voor de verschillende mogelijkheden op het gebied van telefonie heeft Van Rhijn Taxivervoer zich door Eazit laten voorlichten. “De accountmanager heeft ons voorgesteld om Managed Voice te nemen (bellen via de Cloud) en een goede beschikbare internetverbinding waarover dat kan lopen. Tot nu toe bevalt het goed, want we hebben nog geen één keer met de support afdeling hoeven te bellen voor storingen of vragen. De telefoons werken zoals ze horen te doen en het nummerplan is ingesteld zoals wij hadden gewenst. Prima dus!”

“Als ik Eazit in een paar kernwoorden zou kunnen omschrijven dat zou het zijn: Kwalitatief, snel en doortastend! Precies zoals ze bij ons hebben geleverd. Ik zou Eazit zeker aanraden bij andere organisaties die een goede telefonie-oplossing nodig hebben.”

Top