“De serviceverlening is prima en de afspraken worden goed nagekomen.”

  • Standplaats: Katwijk
  • Branche: Leverancier van rubberproducten
  • Aantal medewerkers: 20
  • Actief bij Eazit sinds: maart 2017
  • Diensten: Managed Voice

Zorge Industrie B.V. is een in Katwijk gevestigd familiebedrijf met nevenvestigingen in Hongarije en Duitsland en leverancier voor bedrijven over de hele wereld in de maakindustrie. Het bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en produceert technisch hoogwaardig maatwerk onderdelen op klantspecificatie uit elastomeren, kunststoffen en andere materialen. Arjan van de afdeling IT legt uit hoe het traject voor de keuze voor Eazit B.V. als telefonieprovider is verlopen.

“Wij zijn via onze ICT provider bij Eazit gekomen. We hadden van tevoren een studie gedaan naar wat de beste oplossing voor VoIP telefonie zou kunnen zijn, dus we wisten redelijk goed waar we naar op zoek waren. Gezien de ouderdom van onze oude ISDN centrale en met het oog op de groei die de organisatie doormaakt wilden we onze telefonie upgraden naar de huidige standaard techniek, VoIP, wat een investerings-technisch en kostenbewuste keuze was.”

Voordat een keuze werd gemaakt heeft Zorge Industrie B.V. bij diverse telefonie providers onderzoek gedaan. “We hebben bij gerenommeerde telecom bedrijven als ook kleinere VoIP providers geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we voor Eazit B.V. gekozen. Zij boden een duidelijk en helder offertetraject waarbij de investerings- en exploitatiekosten goed inzichtelijk werden gemaakt en goed werd meegedacht en geadviseerd over de invoering, opties en toekomstige veranderingen. Die aanpak beviel ons.”

Over de samenwerking tussen Zorge Industrie B.V. en Eazit B.V. kan Arjan het volgende zeggen: “Als je voor een nieuwe telefonieprovider kiest ga je uit van een samenwerking voor een langere tijd.  We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Eazit het systeem heeft ingevoerd. De serviceverlening is prima en afspraken worden goed nagekomen. Helder en to-the-point. Ik zou Eazit daarom aanraden bij andere organisaties.”

Top