Minimaliseer risico met een totaaloplossing

  Wist je dat Nederlandse bedrijven wekelijks zo’n 294 cyberaanvallen krijgen? Of je nu een kleine buurtwinkel bent of een groot marketingbureau: je loopt risico. Reden genoeg om je netwerk, data en apparaten te voorzien van een stel sterke beveiligers. Eén fout zorgt al voor imagoschade en een flinke financiële klap. Eazit beveiligt je onderneming met een handige totaaloplossing.

  Nieuwe wetgeving vraagt om actie van mkb-bedrijven

  Een datalek lijkt een ver-van-je-bed-show, maar is het niet. 43% van alle cyberaanvallen is gericht op middelgrote en kleine bedrijven en meer dan de helft van de datalekken had voorkomen kunnen worden met betere cybersecurity. 

  Daarnaast benadrukt nieuwe wetgeving het belang van cybersecurity. Vanaf 2024 verhoogt de NIS2-wet de cybersecurity-eisen van heel veel bedrijven, ook voor ondernemers binnen het MKB-segment. Want: als ondernemer ben je altijd verantwoordelijk voor de klantgegevens die je in je bezit hebt. Het is dus zaak nu je beveiliging aan te scherpen om nog op tijd aan nieuwe wetgeving te kunnen voldoen.

  Loop voorop met een slimme securitystrategie

  Met cybersecurity via Eazit kies je voor beveiliging in optima forma. Met je cloud werkplek, netwerk en beveiliging op één plek weet je zeker dat je securitystrategie sterk in elkaar zit. Je kunt vertrouwen op de allerlaatste kennis en technologieën, waardoor je je zelf volledig op je onderneming kunt richten.

  Je onderneming van top tot teen beschermd: dat voelt goed

  Hier hoef je niet meer over na te denken

  • Goede antivirus- en antimalwaresoftware houdt indringers al bij de poort tegen. Zo blijft je netwerk schadevrij.

  • Een beveiligde cloud werkplek zorgt ervoor dat je werknemers overal ter wereld veilig kunnen inloggen.

  • Up-to-date back-ups van je systemen zorgen dat er nooit iets verloren gaat.

  • Multi-Factor Authenticatie (MFA) beveiligt iedere omgeving dubbel zo goed.

  • Software-updates worden automatisch geïnstalleerd.

  • Een support desk om je snel te helpen als er toch iets misgaat. 

  Zekerheid

  Ja, digitale dieven liggen op de loer. Nee, daar heb jij geen last van. Met een totaaloplossing kun je zonder zorgen aan de slag.

  Kostenbesparing

  Een geslaagde hack kost een ondernemer gemiddeld € 67.000. Geld dat je liever in de groei van je onderneming steekt.

  Veilige werkplek

  Of je werknemers nu op kantoor, thuis of onderweg inloggen: je netwerk is overal goed beveiligd. Onmisbaar in dit flexibele tijdperk.

  Wet en regelgeving

  In 2024 verhoogt de NIS2-wet de cybersecurity-eisen van heel veel bedrijven. Goede cybersecurity is geen optie, maar de standaard.

  Jouw organisatie van top tot teen beschermd zijn?

  Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Vraag informatie aan!

  "*" geeft vereiste velden aan

  Consent