interview WinmagPro Eazit

Iedereen heeft het zwaar. 20 procent van het MKB is genoodzaakt om de core business te staken. Voor de overige 80 procent wordt het belang van IT onderstreept. Valt het kantoor weg, dan valt de nabijheid van collega’s weg. En om bedrijfscontinuïteit te waarborgen, moet er – afstand of niet – gecommuniceerd worden. Die communicatie valt of staat met technologie; technologie die bij veel bedrijven te wensen overlaat. Dat moet anders. Niet alleen om het hoofd op de korte termijn boven water te houden, evengoed om in de toekomst succesvoller te zijn. ‘ICT’, bevestigt Edwin van Buren, CEO van Eazit, ‘is een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. En ICT regel je niet alleen.” Bekijk het interview met Edwin van Buren in het ICT-platform voor de zakelijke markt WinmagPro.

Over WINMAG Pro

WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en -oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals.

WINMAP Pro covert een brede range aan onderwerpen. Denk aan mobiliteit, cloud computing, Het Nieuwe Werken, smartphones, (online)backup, tablets, hosting, social media, internet, laptops, gadgets, onlinetoepassingen, software en hardware. Daarbij hanteren ze altijd een objectieve blik, directe schrijfstijl en een gezonde journalistieke nieuwsgierigheid.

 

Top