“Ik ben aangenaam verrast door Eazits professionaliteit.”
Nico Beekman – Pouw Vervoer

 

“Eazit is kundig, beschikt over de vereiste expertise en denkt goed mee met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

De draadloze schakel in uw bedrijfsnetwerk

Soepel digitaal samenwerken en communiceren? In een wereld waarin ook zakelijk steeds meer mobiele devices gebruikt worden, is een goed draadloos netwerk onmisbaar. Eazit biedt schaalbare en snel te implementeren wifi-oplossingen voor licht tot intensief gebruik waarop u kunt bouwen.

Optimale wifi-dekking door passend advies

 

Het aanleggen van een draadloos netwerk gaat verder dan het leveren van goede wifi-apparatuur. Aan de hand van uw bedrijfswensen en -plattegrond adviseren we u over de optimale plaatsingslocaties voor uw wifi access point(s). Ook houden we rekening met het aantal mensen dat gebruikmaakt van het draadloos netwerk en de benodigde wifi-snelheid (wifi 5 of wifi 6). Op basis hiervan zorgen we voor een optimale wifi-dekking op de werkplekken.

 

Bij wifi-installaties van grote omvang verkennen we de situatie bij u op locatie door middel van on-site wifi-metingen.

Op- en afschalen naar uw wensen en behoeften

Stabiele wifi-ervaring dankzij topkwaliteit hardware

Advies op maat voor het beste wifi-resultaat

Eenvoudige installatie door plug-and-play aanpak

  • High-end hardware
  • Schaalbaar

Eazit levert een uitgebreide range router firewalls, access points en switches van Unifi en Fortinet voor respectievelijk kleinzakelijke tot aan enterprise toepassingen. De hardware wordt voorgeconfigureerd opgeleverd, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Wilt u totaal ontzorgd gebruikmaken van deze high-end hardware? Met onze Hardware-as-a-Service-oplossingen betaalt u enkel voor de devices die u gebruikt en bespaart u kosten op het gebied van inkoop en implementatie.

Onze wifi-oplossingen zijn schaalbaar en bieden het gemak van plug-and-play. Is ons wifi-netwerk uitgerold en heeft u gaandeweg meer wifi-capaciteit nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een extra access point. Installatie is kinderspel: de configuraties worden automatisch ingeladen zodra u de stekker in het stopcontact doet.

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Uitstekend verloop van het traject. Ze hebben met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.”

“Er is zelfs sprake van een warme band.”

“Aandacht en betrokkenheid, ze nemen je serieus.”

“Ze denken heel goed mee in onze stormachtige ontwikkeling.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

Een stabiel en snel draadloos netwerk voor uw organisatie

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top