“Eazit denkt proactief mee, is praktisch ingesteld en levert bovenal kwaliteit. De duidelijke communicatie werkt prettig.”
Marc Berkhout – Raadsheeren

 

“Eazit is kundig en beschikt over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze goed meedenken met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

Hardware zonder zorgen

Wilt u gebruikmaken van kwalitatieve hardwaroplossingen en tegelijkertijd kosten besparen op het gebied van inkoop en implementatie? Met Hardware-as-a-Service van Eazit geniet u voor een vast en voordelig maandtarief van high-end router firewalls, switches en access points van Unifi en Fortinet. Wij installeren de hardware bij u op locatie, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Support, updates, onderhoud en eventuele reparaties zijn bij dit tarief inbegrepen.

Lagere cost-of-ownership

 

Steeds meer organisaties maken de afweging tussen de aanschaf van hardware of betalen voor het gebruik. Bij Eazit kunt u hardware afnemen tegen gunstige tarieven en bijpassende looptijden. Dat loont; u heeft op deze manier een beter inzicht in de IT-uitgaven, u verlaagt de financiële druk op IT-budgetten én u verlicht uw IT-afdeling.

Topkwaliteit hardware voor mkb(+)-bedrijven

Geen hoge investerings- en afschrijvingskosten

Snel up-and-running dankzij korte doorlooptijd

Eenvoudige installatie door plug-and-play oplevering

  • Managed Networking
  • Aantrekkelijke SLA’s

Liever totaal ontzorgd te werk gaan? In combinatie met onze Network-as-a-Service-oplossingen beheren, monitoren en optimaliseren wij uw bedrijfsnetwerk op afstand. Zo geniet u van een veilig en vertrouwd netwerk, zonder dat u zelf in de mensen en/of middelen hoeft te investeren. Deze aanpak biedt de nodige voordelen:

  • Eazit voert (waar mogelijk op afstand) updates uit op momenten dat u daar geen of de minste hinder van ondervindt;
  • Eazit signaleert tijdig storingen en verhelpt deze (vaak nog voordat u doorhad dat er een storing was!);
  • Eazit voert gewenste wijzigingen vlot voor u door: variërend van het aanpassen van de netwerknaam tot het koppelen van nieuwe werkplekken.

 
Eazit biedt Network-as-a-Service voor een vast maandbedrag, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

We begrijpen heel goed dat u bij eventuele storingen wilt vertrouwen op een vlotte incidentenafhandeling. Eazit biedt hiervoor aantrekkelijke Service Level Agreements.

 

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Ik heb Eazit als een betrouwbare en eerlijke partij ervaren.”

“De service is goed, ze zijn flexibel en denken mee.”

“Ik was aangenaam verrast door de professionaliteit en de snelheid.”

“Snelle service, goede samenwerking en hele fijne contacten.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

Hardware-as-a-Service bij Eazit

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten? Bekijk hier onze contactmogelijkheden of neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde.

Vraag meer informatie aan

Top