“Eazit levert kwaliteit en is snel en doortastend! Ik zou Eazit zeker aanraden bij andere organisaties die een goede telefonie-oplossing nodig hebben.””
Martijn van der Kroef – Van Rhijn Taxivervoer

 

“Eazit is kundig en beschikt over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze goed meedenken met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

Naadloze mobiele telefonie-integratie

Uw telefooncentrale naadloos integreren met de mobiele communicatie van uw medewerkers? Mobile Connect van Eazit omvat alle belangrijke functionaliteiten om de bereikbaarheid van uw organisatie centraal te beheren en naar eigen wens vorm te geven.

Optimale flexibiliteit

 

Met Mobile Connect van Eazit geniet u van optimale flexibiliteit. Hebben uw medewerkers alleen data nodig of ook belminuten? Of geniet u liever van een all-in-one abonnement? Wat u wensen ook zijn, de Mobile Connect diensten van Eazit zijn aanpasbaar aan uw behoeften. Zo betaalt u nooit te veel.

Snel schaalbaar tegen scherpe tarieven

Geen additionele software of applicaties nodig

Alle functies van de telefooncentrale in uw binnenzak

Communicatie via een beveiligde verbinding

Meer voordelen ontdekken van Mobile Connect? Download de Mobile Connect leaflet met aanvullende informatie via onderstaande button.

  • Optimale bereikbaarheid
  • Altijd op de hoogte

Met Mobile Connect van Eazit stroomlijnt u de bereikbaarheid van uw medewerkers goed en efficiënt. Zo krijgen gebruikers toegang tot een bereikbaarheidsmatrix waar zij persoonlijke belprofielen kunnen instellen. Hierop is hun beschikbaarheid tot in detail vast te leggen. Bijvoorbeeld wanneer automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega. Of dat buiten werktijden direct wordt overgeschakeld op de voicemail.

Mobile Connect gebruikers zijn zelfs op de hoogte van hun inkomende telefoonverkeer wanneer de mobiele telefoon even niet bij de hand is of de batterij onverhoopt leeg raakt. Met de Voicemail-to-email en SMS-to-email functies worden uw medewerkers via e-mail op de hoogte gebracht van binnengekomen voicemails en sms-berichten. Zo weten zij altijd wat er speelt.

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Aandacht en betrokkenheid, ze nemen je serieus.”

“De service is goed, ze zijn flexibel en denken mee.”

“Uitstekend verloop van het traject. Ze hebben met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.”

“Het is gewoon prettig samenwerken met Eazit.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

Een totaaloplossing voor uw telefonie?

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top