“Down-to-earth, eerlijk en klantvriendelijk, zo hoort het.”
Ronald van Klooster – Finance & Insurance

 

“Ik ben aangenaam verrast door Eazits professionaliteit.”
Nico Beekman – Pouw Vervoer

Uw bedrijfsnetwerk optimaal beschermd

Werken anno nu is in grote mate digitaal en daarmee steeds afhankelijker van het bedrijfsnetwerk. Het is een van de belangrijkste bedrijfsassets geworden en hierdoor ook een gericht doelwit voor cybercriminaliteit. Ligt het netwerk plat, dan vaak de gehele onderneming. Niet alleen de hardware is kostbaar, maar ook de data die de voorbijgaande jaren is opgeslagen en verzameld. Over netwerksecurity kan dus niet lichtzinnig worden gedacht.

Door het instellen van gebruikersrestricties en het plaatsen van hardware firewalls die het inkomende netwerkverkeer monitoren, legt u de basis voor een goed en veilig netwerk. Met de netwerksecurity-oplossingen van Eazit houdt u ongenode gasten effectief buiten de deur en investeert u in de continuïteit van uw onderneming.

Bescherming tegen cyberdreigingen

 

Het downloaden van een niet-geverifieerd bestand op internet, het uitstellen van een software-update; er is maar een klein achterdeurtje nodig om kwaadwillenden toegang te verschaffen tot uw netwerk. Dit risico is nog aanzienlijker wanneer wisselend thuis en op kantoor gewerkt wordt en privénetwerken ook zakelijk worden gebruikt.

 

Slachtoffer worden van virussen, trojans, ransomware en spyware maakt veel impact. Hoge kosten, het verlies van gevoelige gegevens, een tijdelijke sluiting; de risico’s van cyberaanvallen zijn meestal niet te overzien. Hoewel veel besturingssystemen en clouddiensten gratis antivirus- en firewallprogramma’s meeleveren, is aanvullende bescherming noodzakelijk tegen de constant evoluerende cyberdreigingen. Met Eazits flexibele en schaalbare netwerksecurity-oplossingen bent u de cyberdreigingen van vandaag en morgen steeds een stap voor.

Betrouwbare en stabiele endpoint securityoplossingen voor het mkb

Uw one-stop-shop voor licenties en de allernieuwste hardware

Schaalbare oplossingen die meebewegen met uw onderneming

Installatie, dagelijks beheer en updating bij Eazit onderbrengen: het kan allemaal

  • Flexibiliteit
  • Security software
  • Firewalls
  • Netwerksegmentering

Bij de netwerksecurity-oplossingen van Eazit geniet u van ongekende flexibiliteit. Niet alleen de licenties voor onze beveiligingssoftware zijn voor vaste tarieven maandelijks afneembaar, maar ook ons hardware-aanbod. Met Eazit kunt u rekenen op schaalbare beveiligingsoplossingen waarmee u elke dreiging een stap voor blijft.

Voor optimale bescherming tegen cyberdreigingen vertrouwen klanten van Eazit al vele jaren op ESET Internet Security. De belangrijkste voordelen van deze antivirus- en antimalwaresoftware:

  • De toegangspunten tot het netwerk worden beschermd tegen malware, targeted attacks en advanced persistent threats. Indringers worden aan de poort tegengehouden, zodat ze geen schade binnen het netwerk kunnen aanrichten;
  • Verdachte downloads worden in een geïsoleerde omgeving van ESET geobserveerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Gebruikers ontvangen een waarschuwing wanneer de download niet door de keuring komt;
  • Een volledige schijfversleuteling is mogelijk op alle werkstations. Met deze functionaliteit worden bestanden bij diefstal of verlies van bedrijfsmiddelen onbruikbaar (gemaakt) voor onbevoegden.

Router firewalls vormen een (fysieke) barrière tussen uw bedrijfsnetwerk en externe netwerken. De hardware firewalls van Fortinet bieden naast uitstekende bescherming aanvullende voordelen wanneer u gebruikmaakt van meerdere internetverbindingen. De geïntegreerde Secure SD-WAN functionaliteit stelt u in staat netwerkverkeer te prioriteren. Zo kunt u bepaalde bedrijfskritische processen en real-time diensten voorrang geven voor optimale bedrijfscontinuïteit.

Bij netwerksecurity speelt de menselijke component eveneens een belangrijke rol. Grip houden op bedrijfsdata begint bij segmentatie van de toegang. Via netwerksegmentering is onder meer in te stellen…

  • … dat enkel door de organisatie vertrouwde applicaties geïnstalleerd kunnen worden;
  • … dat mobiele apparaten alleen toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk via een beveiligde VPN-verbinding;
  • … welke bestanden door wie ingezien, bewerkt en/of gedeeld mogen worden en vanaf welke locatie(s).

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Het is gewoon prettig samenwerken met Eazit.”

“Snel, professioneel en goed geregeld. De duidelijke communicatie werkt prettig.”

“Ik waardeer Eazit vooral om hun advieskwaliteit.”

“De serviceverlening is prima en afspraken worden goed nagekomen.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

Netwerksecurity voor uw organisatie

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top