“Eazit denkt proactief mee, is praktisch ingesteld en levert bovenal kwaliteit. De duidelijke communicatie werkt prettig.”
Marc Berkhout – Raadsheeren

 

“Eazit is kundig en beschikt over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze goed meedenken met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

Inzicht in uw netwerkstromen en beveiligingsrisico’s

Hoge kosten, reputatieschade, het verlies van gevoelige gegevens of zelfs een tijdelijke bedrijfssluiting. De gevolgen van cybercriminaliteit liegen er niet om. Jaarlijks wordt zo’n 20% van de mkb’ers de dupe van hackers. Met een goed beveiligd netwerk maakt u het hackers een stuk lastiger.

Is úw netwerkveiligheid op orde? En: hoe is het gesteld met het gebruik en de veiligheid van de online werkplekken? Onze Network Security Check (NSC) geeft u inzicht in de huidige staat van uw bedrijfsnetwerk. Bij de NCS wordt uw netwerk voor een periode van 7 dagen diepgaand gemonitord. Hierbij worden het netwerkgebruik (en de onderliggende verkeersstromen) geanalyseerd en eventuele beveiligingsrisico’s blootgelegd, zodat u precies weet hoe de vlag erbij hangt en welke actie moet worden ondernomen.

Bouwen aan een betere beveiliging

 

Bij de NSC wordt een voorgeconfigureerde netwerkmonitoringtool in uw huidige bedrijfsnetwerk geplaatst. Dit systeem registreert en analyseert in- en uitgaande datastromen op zwakke plekken. Gedurende de check kunt u ongehinderd gebruik blijven maken van het bedrijfsnetwerk. Uit de analyse volgt een gedetailleerd rapport dat u inzicht geeft in uw netwerkstromen en beveiligingsrisico’s, voorzien van een concreet plan om deze risico’s te verhelpen en uw netwerk beter in te richten.

Cybercriminelen een stap voor met risico-inventarisatie

Professionele meting op basis van high-end hardware

Ontvang een uitgebreid rapport inclusief verbeterplan

Verbeterplan implementeren? Eazit helpt u daar graag bij!

Second opinion voor uw bedrijf

Laat de online veiligheid van uw bedrijf niet aan het toeval over. Ontdek de status van uw netwerk- en cyberveiligheid met de NSC van Eazit. Voor de veilige bedrijfsvoering van vandaag én morgen.

 

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

“Een prima vertaling van onze wensen naar de praktijk.”

“Ik was aangenaam verrast door de professionaliteit en de snelheid.”

“Aandacht en betrokkenheid, ze nemen je serieus.”

  • Typen NSC

Eazit onderscheidt twee typen NSC:

  • NSC voor NGFW. Bij dit assessment worden beveiligingsrisico’s geïdentificeerd en het netwerkgebruik in kaart gebracht;
  • NSC voor SD-WAN. Bij dit assessment worden verkeersstromen en applicaties in kaart gebracht.

 
Eazit inventariseert welk type NSC het meest geschikt is voor uw bedrijf. In beide gevallen wordt een speciaal hiervoor geconfigureerde netwerkmonitoringtool in uw bestaande netwerk geplaatst, die de datastromen documenteert en doorstuurt naar de NSC-portal voor verdere analyse.

Daarom Eazit

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Hoe weerbaar bent u?

Laat de online veiligheid van uw bedrijf niet aan het toeval over. Ontdek de status van uw netwerk- en cyberveiligheid met de Network Security Check van Eazit. Voor de veilige bedrijfsvoering van vandaag én morgen.

 

Network Security Check

Top