“Ik ben aangenaam verrast door Eazits professionaliteit.”
Nico Beekman – Pouw Vervoer

 

“Eazit is kundig, beschikt over de vereiste expertise en denkt goed mee met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

De modernste xDSL-verbindingen

Elke mbk’er wil betrouwbaar en goed internet. De xDSL-verbindingen zijn een goed alternatief voor zakelijk internet in regio’s waar glasvezel nog niet beschikbaar is. Eazit levert betrouwbare ADSL, VDSL en BVDSL-verbindingen over het bestaande kopernetwerk.

Breed toepasbare breedbandverbindingen

 

xDSL-verbindingen lopen via het kopernetwerk en zijn daarmee beschikbaar op elk adres waar een analoge telefonielijn of ISDN-aansluiting aanwezig is. Het verschilt per locatie welke varianten (ADSL, SDSL, VDSL en/of BVDSL) beschikbaar zijn en welke snelheden gerealiseerd kunnen worden. Via onze postcodecheck ontdekt u binnen een minuut wat de mogelijkheden zijn op uw adres.

Stabiel internet van gerenommeerde providers

Te combineren met VoIP en Vast-mobiel integratie

Op te schalen naar uw wensen en behoeften

Ook goed inzetbaar als back-upverbinding

  • ADSL
  • VDSL
  • BVDSL

Bij ADSL is de afstand tot de wijkcentrale bepalend voor de snelheid van de verbinding. Hoe dichter bij de wijkcentrale, hoe sneller de verbinding. Zoals de afkorting al aangeeft, zijn ADSL-verbindingen asynchroon. Dat wil zeggen: de verbinding biedt een hogere download- dan uploadsnelheid. Eazit biedt de (snellere) variant ADSL2+ aan.

Net als bij ADSL is de afstand tot de wijkcentrale bepalend voor de internetsnelheid. VDSL is eveneens asynchroon; de downloadsnelheid is hoger dan de uploadsnelheid. Het verschil met ADSL is de snelheid. VDSL laat hogere doorvoersnelheden toe dan ADSL. Eazit levert zowel VDSL2- als Vectoring VDSL-verbindingen.

VDSL wordt ook geleverd onder de naam BVDSL (Bonded Very-high-bitrate Digital Subscriber Line). BVDSL is mogelijk bij internetaansluitingen waar twee koperlijnen zijn (dit is meestal het geval). Bij deze techniek worden beide koperlijnen gebundeld om aanzienlijk hogere bandbreedtes te realiseren.

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Aandacht en betrokkenheid, ze nemen je serieus.”

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

“Snelle service, goede samenwerking en hele fijne contacten.”

“De serviceverlening is prima en afspraken worden goed nagekomen.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

De juiste xDSL-verbinding voor uw organisatie

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top