“Eazit denkt proactief mee, is praktisch ingesteld en levert bovenal kwaliteit. De duidelijke communicatie werkt prettig.”
Marc Berkhout – Raadsheeren

 

“Eazit is kundig en beschikt over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze goed meedenken met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

U bepaalt, wij leveren

Uw onderneming verdient stabiel internet waarop u kunt bouwen. Eazit levert zakelijk internet volgens de modernste standaarden en volledig aangepast naar uw wensen. Met onze breedband internetverbindingen via ADSL, VDSL, Coax en Glasvezel en snelheden oplopend tot 10 Gigabit per seconde staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

Doe de postcodecheck

Optimale bereikbaarheid

 

Stabiel internet is onmisbaar voor het succes van uw onderneming en de bereikbaarheid voor klanten. De uptime van de door ons geleverde verbindingen ligt tussen de 99% en 100%. Met onze (aanvullende) Service Level Agreements legt u uw exacte wensen ten aanzien van uw bereikbaarheid vast voor optimale bedrijfszekerheid.

Stabiele WiFi-ervaring dankzij hoogwaardige routers

Perfecte basis voor VoIP telefonie en Vast-mobiel integratie

Op te schalen naar uw wensen en behoeften

Overal in Nederland beschikbaar, ook in buitengebieden

Meer voordelen ontdekken van zakelijk internet? Download de leaflet met aanvullende informatie via onderstaande button.

  • Glasvezel
  • ADSL/VDSL
  • Kabelinternet

Glasvezel is verreweg het snelste type leverbare internetverbinding. Zowel up- als downstream is standaard al een snelheid mogelijk van één Gigabit per seconde, wat kan oplopen tot 10 Gigabit per seconde. Bij glasvezel is altijd sprake van een symmetrische verbinding. Dat wil zeggen: de down- en uploadsnelheid zijn altijd hetzelfde. Dit maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende internettoepassingen, waaronder VoIP telefonie, beheer op afstand, camerabewaking, online back-ups en thuiswerkverbindingen.

ADSL- en VDSL-internetverbindingen lopen via de vaste telefoonlijn, ofwel het ‘kopernetwerk’. Bijna elk adres in Nederland is hierop aangesloten. De afstand tot de wijkcentrale is in grote lijnen bepalend voor de snelheid van de ADSL- en VDSL-verbinding. Hoe dichterbij de wijkcentrale, hoe sneller de verbinding. Bij ADSL en VDSL is altijd sprake van een asynchrone verbinding. Dat wil zeggen: een hogere download- dan uploadsnelheid.

Naast verbindingen over koper leveren wij ook breedband internet via de Coax-kabel. Voorwaarde hiervoor is wel dat op uw adres een Coax-aansluiting aanwezig is. Eazit is partner van Ziggo Zakelijk voor de levering van kabelinternet.

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eazit levert zakelijk internet door heel Nederland. De mogelijkheden en het aanbod worden bepaald door de infrastructuur in uw regio. Met onze postcodecheck ontdekt u binnen enkele minuten wat de opties en tarieven zijn voor uw locatie.

Doe de postcodecheck

Top