Wij zijn uw one-stop-shop
voor communicatieoplossingen die wérken

 

De dienstverlening met betrekking tot ICT, die u momenteel afneemt bij Hollander Techniek, wordt overgedragen naar Eazit. Wij zijn een landelijk opererende aanbieder van ICT-, netwerk-, internet- en telecomoplossingen. Over onze missie zijn we kort en duidelijk: onze oplossingen moeten werken voor u. Wij kunnen dan ook met een gerust hart zeggen dat uw communicatieoplossingen bij ons in vertrouwde handen zijn. Heeft u een vraag over uw diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Omvangrijk en stabiel merk- en dienstenaanbod

Betrouwbaar, benaderbaar, betrokken

Flexibiliteit gegarandeerd

ISO 9001- en ISO 27001- gecertificeerd

Betrouwbare, benaderbare en betrokken specialisten

We houden de lijnen met onze klanten graag kort voor optimale dienstverlening. U kunt vertrouwen op de nieuwste technieken, stabiele verbindingen, eerlijk advies én bevlogen service en support. Zo monitoren we tijdens en na oplevering van een dienst of de door ons geleverde service en diensten voldoen aan het verwachtingspatroon.

Rob

Project Engineer

Irene

Werkvoorbereider

Met ons brede dienstenportfolio ontzorgen wij u optimaal

Onze communicatieoplossingen bewegen mee met ontwikkelingen binnen uw bedrijf en zijn volledig af te stemmen op uw groeiambities. Zo treedt u de toekomst met een gerust hart tegemoet.

Eazit just works

Eazit ontzorgt klanten 24/7 en draagt bij aan hun bedrijfsvoering en strategierealisatie met betrouwbare diensten, producten en toegespitste consultancy. Alles staat in dienst van de merkbelofte: het bieden van een breed aanbod, transparante communicatie-oplossingen die werken voor ú.

Waarin kunnen we u ondersteunen?

 
 
Top