Bij Eazit hebben we één missie:

De telecomwereld radicaal veranderen.
Van ‘nee’ en ‘misschien’ naar ‘ja’ en ‘natuurlijk’,
met communicatie-oplossingen zonder gedoe.

Ga jij samen met ons zorgen
dat het gewoon werkt?

Wat de behoefte van onze klanten ook is, met onze expertise en services zorgen we dat het gewoon werkt. En we zijn altijd op zoek naar mensen die onze kwaliteit naar een hoger niveau brengen. Iets voor jou?

We hebben een open cultuur en zijn zeer betrokken. Bij elkaar en elkaars werk. We zijn snel, wendbaar en hebben korte lijnen. Bij ons leer je veel van anderen.

Dus ben je creatief, heb je lef en sta je graag met je poten in de modder? Ga dan snel naar onze vacatures. Wie weet werkt dat gewoon, jij en Eazit.

We horen graag van je!

Eazit zoekt een

INSIDE SALES ACCOUNT MANAGER

Ben jij een commercieel talent en heb je al enige ervaring opgedaan met telefonische acquisitie, cross-selling en/of upselling?

Lees dan verder, want bij Eazit zijn wij op zoek naar een Inside Sales Account Manager!

Wat ga je doen?

Binnen deze veelzijdige en uitdagende rol ben jij verantwoordelijk voor een uiteenlopend klantenportfolio. Je bouwt uitstekende en diepgaande relaties met deze klanten. Hierdoor weet jij als geen ander wat er speelt, zowel nu als in de toekomst. Daarnaast denk je mee met de klant, je  signaleert trends en ziet kansen en opportunities voor upselling en toekomstige business. Zo zorg je voor een wezenlijke omzet- en margegroei bij jouw klanten. Je werkt samen met een hecht team van sales-professionals: servicegericht, energiek, nuchter en natuurlijk met een gezonde dosis humor.

Met jouw natuurlijke overtuigingskracht en je commerciële know-how weet jij jouw klanten te verrassen. De rol biedt bovendien volop kansen voor jouw inbreng en ideeën – sterker nog, wij zien ze graag! Onze bevlogen Inside Sales Account Managers zijn het type ‘glass half full’: jij ziet en denkt continu in kansen. Uiteraard weet je snel en doeltreffend te schakelen met uiteenlopende stakeholders.

De juiste kandidaat?

Jouw hart gaat sneller kloppen van de kans om iets nieuws op te bouwen;

Net als wij ben je van nature nieuwsgierig en heb je een oprechte interesse in technologie;

Je hebt een bewezen trackrecord van succes binnen new business;

Telefonische verkoop kent voor jou geen geheimen;

Vasthoudend, initiatiefrijk en stressbestendig: that’s you!

Brengt ook nog humor en gezelligheid mee;

Solliciteren?

Naast een goed salaris en een uncapped bonus biedt onze inspirerende werkomgeving enthousiaste collega’s, volop kansen en doorgroeimogelijkheden.

Startdatum: z.s.m.

 

Eazit zoekt een

(SENIOR) ACCOUNT MANAGER

Ben jij een commercieel talent en heb je (ruime) ervaring opgedaan met relatiebeheer, cross-selling en/of upselling?

Lees dan verder, want bij Eazit zijn wij op zoek naar een (Senior)Account Manager!

Wat ga je doen?

Je zal je gaan richten op het uitbouwen van langdurige relaties met onze bestaande klanten. Jij kent en begrijpt als geen ander wat jouw klanten strategisch bezighoudt en je weet dit samen te vertalen naar de juiste oplossing in elke individuele situatie. Je contacten zullen vooral op ICT-Management en directieniveau zijn. Jouw eigen ideeën, inbreng en creativiteit worden door je klanten en je accountteam zeer gewaardeerd!

Welke kenmerken deel je met je nieuwe teamgenoten? Je hebt doorzettingsvermogen, bent een teamplayer, geeft niet op, en je ziet en denkt continu in oplossingen. Net als wij ben je van nature nieuwsgierig en heb je een oprechte interesse in technologie. Je klanten en collega’s zien jou als een gewaardeerde gesprekspartner en dit is goed terug te zien in jouw omvangrijke netwerk.

De juiste kandidaat?

Jij bent de soort sales talent van wie het hart gaat harder kloppen van de kans om iets verder uit te bouwen!

Werkervaring binnen de Telecom en/of ICT-branche is uiteraard een pre, maar een gezonde interesse in deze branche is een must;

Je hebt een bewezen trackrecord van succes binnen exsisting business;

Vasthoudend, initiatiefrijk en stressbestendig: that’s you!

Brengt ook nog humor en gezelligheid mee;

Solliciteren?

Naast een goed salaris en een uncapped bonus biedt onze inspirerende werkomgeving enthousiaste collega’s, volop kansen en doorgroeimogelijkheden.

Startdatum: z.s.m.