Bereikbaar zijn zoals u dat wilt met vast-mobiel integratie

Klantverwachtingen zijn hoger dan ooit. Zeker als het aankomt op bereikbaarheid van uw organisatie. Klanten verwachten te allen tijde snel en duidelijk antwoord op hun vraag. Met vast-mobiel integratie is uw organisatie optimaal bereikbaar voor klanten, of uw medewerkers nu thuis zijn, in de auto of op kantoor zitten.

WAT IS VAST-MOBIEL INTEGRATIE?

Vast-mobiel integratie is het integreren van mobiele toestellen in de vaste telefonie omgeving. Uw mobiele toestel functioneert vanaf dat moment als vast toestel. Dit houdt in dat u gemakkelijk inkomende oproepen kosteloos kunt doorschakelen van de vaste telefoon naar een mobiele telefoon of andersom.

Hierdoor kunt u altijd werken waar u wilt en blijft u toch optimaal bereikbaar. Heeft u even geen tijd om te antwoorden of wilt u even niet bereikbaar zijn? Dan kunt u eenvoudig instellen dat de beller wordt doorgeschakeld naar een collega of de receptie. Door deze slimme inrichting bent u bereikbaar zoals u dat wilt, zonder business mis te lopen.

VOORDELEN VAN VAST-MOBIEL INTEGRATIE

  • Efficiënter werken: Met vast-mobiel integratie belt u uit met het vaste bedrijfsnummer via uw mobiel. Wordt u gebeld op uw vaste nummer? Dan komt het gesprek automatisch innen op uw mobiel. Zo kunt u sneller en efficiënter zaken te doen.
  • Eenvoudig doorverbinden: Bellers doorverbinden met collega’s gaat net zo gemakkelijk als met uw vaste toestel.
  • Eén contract en één factuur: Uw vaste en mobiele telefonie valt met vast-mobiel integratie onder één abonnement, waardoor u nog maar één factuur ontvangt. Hierdoor heeft u meer overzicht over het belgedrag van uw medewerkers en de totale kosten.
  • Lagere telefoniekosten: Met vast-mobiel integratie belt u zowel vast als mobiel gratis met uw collega’s. Ook heeft u geen doorschakelkosten meer.
  • Beschikbaarheid inzien: Uw collega’s kunnen zien of u in gesprek bent of niet beschikbaar bent. Zo voorkomt u onnodige pogingen tot doorverbinden.
  • Dezelfde functionaliteiten als uw vaste telefoon: De functies wachtstand, gesprek toevoegen, driegesprek maken en doorverbinden zijn direct te bedienen via uw mobiele telefoon.

VERSCHILLENDE VAST-MOBIEL INTEGRATIE OPLOSSINGEN

Crystal Networks biedt twee mogelijkheden om uw mobiel te integreren met uw vaste omgeving. Dit kan via uw huidige telefooncentrale via Mobile Connect of volledig in de cloud via Managed Mobile.

MOBILE CONNECT: MOBIEL INTEGREREN MET UW HUIDIGE TELEFOONCENTRALE

Mobile Connect biedt u de mogelijkheid uw mobiele telefoon volledig te integreren met uw telefooncentrale zonder dat hier een applicatie of additionele software voor nodig is. Alle gesprekken, zowel inkomend als uitgaand, worden standaard via uw centrale geleid. Alle belangrijke functionaliteiten van uw centrale worden gedeeld met de mobiele telefoons van uw medewerkers. Zo kunt u centraal de bereikbaarheid van uw organisatie beheren.

MANAGED MOBILE: VAST-MOBIEL INTEGRATIE VIA DE CLOUD

Managed Mobile overschrijdt alle grenzen op het gebied van vast-mobiel integratie door Hosted voice en Mobiele telefonie met elkaar te verenigen. Er is namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Hosted Voice is uw telefooncentrale, maar dan in de cloud. Het is een van onze Voice over IP oplossingen (VoIP).

Hosted Voice bevat veel geavanceerde functies voor zowel uw vaste toestellen als uw mobiele telefoons. Zo biedt Hosted Voice u belgroepen, keuzemenu’s, receptioniste functionaliteiten, een vast nummer en doorschakelen. U kunt per medewerker bepalen welke functies u wilt afnemen.

OVERTREF UW KLANTVERWACHTINGEN

Met de professionele uitstraling van uw vaste bedrijfsnummer én de flexibiliteit van uw mobiele telefoon overtreft u alle klantverwachtingen. Want wie snel en goed service verleent, heeft een groot voordeel ten opzichte van concurrenten.

Wilt u ook bereikbaar zijn zoals u dat wilt op uw zakelijke nummer? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …