BI as a Service:
meer grip op de zaak met goede data-analyse

Wilt u bedrijfsbeslissingen maken op basis van cijfers in plaats van aannames? Heeft u het gevoel dat binnen uw organisatie wel veel data wordt verzameld, maar deze nauwelijks wordt benut? Met BI as a Service van Eazit krijgt u weer grip op uw data en daarmee op uw business.

Data stroomlijnen cruciaal voor analyses

Organisaties beschikken doorgaans over een schat aan informatie. In veel gevallen zijn verschillende informatiesystemen in gebruik en meerdere databronnen beschikbaar. Wanneer systemen niet optimaal gebruikt worden of data moeilijk toegankelijk is, ontbreekt een (goed) integraal inzicht.

Het gevolg is dat medewerkers veel tijd en moeite in het maken van rapportages. Daarin ontbreekt vaak de samenhang. Wanneer uw medewerkers handmatig gegevens invoeren in programma’s als Excel, loopt u door de foutgevoeligheid risico op onjuiste analyses.

Zo helpt BI as a service u vooruit

De beschikbare data op betrouwbare wijze combineren en analyseren vraagt om expertise en tooling die binnen het bedrijf niet altijd aanwezig is. Om de gewenste professionaliseringsslag te maken, reikt BI as a Service (BIaaS) alle benodigde handvatten om grip te krijgen op de belangrijkste bedrijfsdata, -parameters en -analyses. Hiermee is BIaaS hét antwoord voor organisaties die willen besturen op basis van feiten in plaats van aannames.

Snel inzicht in uw bedrijfsontwikkelingen

De BI-diensten van Eazit worden uitgerold samen met de dataspecialisten van onze partner Datamo. Omdat we u als onze klant al goed kennen, kunnen we uiterst snel schakelen en vrijwel direct een eerste dashboard samenstellen op basis van uw data.

Alle data overzichtelijk onder één dak

Onze BI-diensten maken gebruik van het Power BI platform van Microsoft. Dit platform biedt op laagdrempelige wijze toegang tot uw belangrijke data. De voordelen:

  • Medewerkers kunnen zonder uitgebreide training dashboards opstellen en rapportagefunctionaliteiten benutten;
  • Overzichtelijke analyses door duidelijke (visuele) dataweergave;
  • Zowel interne als externe databronnen koppelbaar voor een integraal en volledig beeld van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en/of branche;
  • Altijd up-to-date cijfers door real-time datakoppelingen;
  • Flexibel en schaalbaar, om mee te groeien met uw ambities.

Volledige ondersteuning via Eazit

Kan uw IT-afdeling ondersteuning gebruiken bij het inzichtelijk maken van uw BI-doelen? En wilt u een hogere voorspelbaarheid in de kosten, kansen en kwaliteitsdoelstellingen? Dan bent u bij Eazit aan het juiste adres.

Voor een vast bedrag per maand geniet u van hosting, onderhoud en ondersteuning van uw BI-omgeving.

BI as a Service via Eazit:

  • Altijd direct de laatste updates en upgrades, zodat u beschikt over de meest recente BI-componenten;
  • 24/7 toegankelijk via elk apparaat met een internetverbinding;
  • Geen (kapitaals)investering in eigen BI-omgeving nodig dankzij voordelige en flexibele abonnementsvormen (en dus voorspelbare kosten);
  • Een extra rapport toevoegen, nieuwe (externe) gegevens koppelen of een nieuwe groep gebruikers toegang geven? De informatievoorziening van de BI-omgeving is volledig aanpasbaar aan uw behoeften voor optimale besluitvorming.

 
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via advies@eazit.nl of 088-355 00 60 om de mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…