Crystal Networks heeft Bee-Connected en Interphone Systems overgenomen

Crystal Networks heeft Bee-Connected uit Veldhoven en InterPhone Systems uit Eindhoven afgelopen februari overgenomen. Hiermee heeft Crystal Networks een volgende stap gezet in kwalitatieve groei van omzet en klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internetdiensten.

SERVICE- EN SUPPORTNIVEAU KOMT STERK OVEREEN

De afgelopen jaren is Interphone Systems sterk gegroeid. Het bedrijf kwam in een volgende fase. Na een uitgebreide inventarisatie besloot Gerard Kranendonk, directeur van InterPhone Systems, de activiteiten van InterPhone Systems over te laten nemen door Crystal Networks. De keuze voor Crystal Networks was gebaseerd op onder andere de volgende punten:

  • De productportfolio’s sluiten goed op elkaar aan
  • Er was een goede klik tijdens de gesprekken
  • De visie en het service- en supportniveau van Crystal Networks komt sterk overeen met die van Interphone Systems.

SAMENWERKING GAAT POSITIEF UITWERKEN

“Ik ben ervan overtuigd dat het samengaan voor onze klanten heel positief uit gaat werken. Crystal Networks heeft een nieuw kantoor geopend in Veldhoven en ik ben de vertrouwde contactpersoon voor de InterPhone Systems klanten gebleven. Door een groter team achter mij is de continuïteit van onze dienstverlening en het portfolio nu nog beter gewaarborgd.”, aldus Gerard Kranendonk.

KWALITEIT EN CONTINUÏTEIT BLIJVEN GEWAARBORGD

Ook Bee-Connected kwam op het punt om wel of niet een volgende stap te zetten en de focus te blijven behouden. “De afgelopen jaren hebben wij, met behulp van onze resellers, een goede band met onze klanten opgebouwd. Door ons aan te sluiten bij Crystal Networks kunnen wij kwaliteit en continuïteit blijven bieden aan onze klanten. Crystal Networks staat net als Bee-Connected voor een lange termijn relatie met de klant en heeft ruime ervaring met het werken met resellers. De bedrijven passen daarom erg goed bij elkaar.”, Aldus Tom Fasen, directeur van Bee-Connected.

PORTFOLIO’S SLUITEN NAADLOOS OP ELKAAR AAN

Edwin van Buren, directeur van Crystal Networks, is blij met de uitbreiding in de groeiregio Eindhoven en kijkt terug op een succesvolle overname. “De portfolio’s sluiten naadloos op elkaar aan en de manier van werken en kernwaarden van InterPhone Systems en Bee-Connected passen 100% bij Crystal Networks. Gerard én de resellers van Bee-Connected zijn zeer kundig en betrokken bij hun klanten. Dat is prettig voor de lange termijn relatie.”

MEER INFORMATIE OVER DE OVERNAMES

Voor meer informatie over de overnames kan er contact opgenomen worden met de resellers van Bee-Connected, met het aanspreekpunt vanuit Veldhoven, Gerard Kranendonk (gerard@crystal-networks.com) of Edwin van Buren van Crystal Networks (edwin@crystal-networks.com).

Wachtwoordbeleid binnen jouw organisatie: tips en tricks voor een effectief en veilig wachtwoord management

In een wereld waarin digitale beveiliging steeds essentiëler wordt, staat een solide wachtwoordbeleid centraal voor elke organisatie. Desondanks wo…

De belangrijke rol van redundante verbindingen en netwerkbeheer bij zakelijk internet

In de huidige zakelijke omgeving is een sterke internetverbinding niet alleen noodzakelijk voor de dagelijkse werkprocessen, maar ook essentieel vo…

Eerlijk over glasvezel: Waar moet jij op letten?

In de huidige zakenwereld is een betrouwbare en snelle internetverbinding essentieel voor elk bedrijf. Met de opkomst van allerlei soorten glasveze…