Daarom
Zakelijk Glasvezel (3 redenen)

Een hoge internetsnelheid en bandbreedte is een must voor efficiënt en productief werken. Zakelijk Glasvezel van Eazit is dé stabiele basis voor elk bedrijf. Hier leest u waarom.

1.    Sneller internet dan ooit tevoren

Glasvezel is het netwerk van de toekomst en ideaal voor bedrijven die veel in de cloud werken. Met snelheden tot 10 Gigabit per seconde behoren onze glasvezelaansluitingen tot de snelste van Nederland. Zo staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

2.   Ideaal voor het bundelen van internettoepassingen

Een belangrijk voordeel van glasvezel is dat de uploadsnelheid even snel is als de downloadsnelheid. De symmetrische verbindingssnelheid maakt glasvezel uitermate geschikt voor het bundelen van toepassingen, waaronder videobellenVoIP telefonie, online back-ups, camerabewaking, beheer op afstand en werken vanuit huis. Alles centraal, alles onder controle.

3.   Zeer hoge bereikbaarheid

Van pin- en kassasystemen in winkelruimtes tot de uitrol van VoIP telefonie binnen kantoorruimtes; werkprocessen vinden vandaag de dag overwegend online plaats. Stabiel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor het succes van organisaties en de bereikbaarheid voor klanten.

Met uptimes tussen 99% en 100% bent u verzekerd van internet waarop u kunt vertrouwen. Valt onverhoopt de verbinding toch een keer weg? Met een Service Level Agreement legt u uw wensen ten aanzien van het storings- of hardwareherstel vast. Ook kunnen we het internetverkeer van de hoofdverbinding omleiden naar een tweede verbinding, zodat u in geval van storingen gewoon bereikbaar blijft.

Optimale bereikbaarheid met Zakelijk Glasvezel van Eazit

Met Zakelijk Glasvezel van Eazit gaat een wereld voor u open. Via onze Postcodecheck ontdekt u binnen enkele minuten de mogelijkheden voor glasvezel op uw locatie.

Meer voordelen ontdekken van Zakelijk Glasvezel? Download de leaflet met aanvullende informatie via onderstaande button.

DOWNLOAD ZAKELIJK GLASVEZEL LEAFLET

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…