Daarom
Zakelijk Glasvezel (3 redenen)

Een hoge internetsnelheid en bandbreedte is een must voor efficiënt en productief werken. Zakelijk Glasvezel van Eazit is dé stabiele basis voor elk bedrijf. Hier leest u waarom.

1.    Sneller internet dan ooit tevoren

Glasvezel is het netwerk van de toekomst en ideaal voor bedrijven die veel in de cloud werken. Met snelheden tot 10 Gigabit per seconde behoren onze glasvezelaansluitingen tot de snelste van Nederland. Zo staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

2.   Ideaal voor het bundelen van internettoepassingen

Een belangrijk voordeel van glasvezel is dat de uploadsnelheid even snel is als de downloadsnelheid. De symmetrische verbindingssnelheid maakt glasvezel uitermate geschikt voor het bundelen van toepassingen, waaronder videobellen, VoIP telefonie, online back-ups, camerabewaking, beheer op afstand en werken vanuit huis. Alles centraal, alles onder controle.

3.   Zeer hoge bereikbaarheid

Van pin- en kassasystemen in winkelruimtes tot de uitrol van VoIP telefonie binnen kantoorruimtes; werkprocessen vinden vandaag de dag overwegend online plaats. Stabiel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor het succes van organisaties en de bereikbaarheid voor klanten.

Met uptimes tussen 99% en 100% bent u verzekerd van internet waarop u kunt vertrouwen. Valt onverhoopt de verbinding toch een keer weg? Met een Service Level Agreement legt u uw wensen ten aanzien van het storings- of hardwareherstel vast. Ook kunnen we het internetverkeer van de hoofdverbinding omleiden naar een tweede verbinding, zodat u in geval van storingen gewoon bereikbaar blijft.

Optimale bereikbaarheid met Zakelijk Glasvezel van Eazit

Met Zakelijk Glasvezel van Eazit gaat een wereld voor u open. Via onze Postcodecheck ontdekt u binnen enkele minuten de mogelijkheden voor glasvezel op uw locatie.

Meer voordelen ontdekken van Zakelijk Glasvezel? Download de leaflet met aanvullende informatie via onderstaande button.

DOWNLOAD ZAKELIJK GLASVEZEL LEAFLET

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …