Eazit bundelt krachten voor complete MKB propositie

Telefonie, internet, ICT en netwerkdiensten onder één dak

Amsterdam, 3 februari 2020 – Vanaf 1 februari 2020 zijn de eindgebruikers-activiteiten van Eazit, Crystal Networks en Xenosite volledig samengevoegd in één organisatie die verder gaat onder de naam Eazit.

Eazit biedt met deze samenvoeging een compleet dienstenpakket op het gebied van telefonie, internet, ICT en netwerkdiensten. Binnenkort zal ook een breed pakket aan hostingdiensten worden toegevoegd aan het portfolio. Met dit uitgebreide productaanbod heeft Eazit alles in huis om klanten in het mkb volledig te bedienen. De telco- en IT-dienstverlener biedt met de vestigingen in Amsterdam, Houten, Drachten en Veldhoven bovendien een landelijk dekkend servicenetwerk met lokale kennis en service.

Nieuwe mogelijkheden, vertrouwde gezichten
Eazit is onderdeel van Enreach, de Europese holding die de ambitie heeft om de grootste speler in unified communications te worden. Hierdoor profiteren klanten van productinnovaties en R&D-ontwikkelingen op Europees niveau. Met Eazit kunnen klanten rekenen op een persoonlijke service met behoud van vertrouwde contactpersonen en locaties in de buurt.

Uitgebreid mkb portfolio
Edwin van Buren, CEO Eazit: “Door de krachten van verschillende labels te bundelen onder de vlag van Eazit met ondersteuning van Enreach, ontstaat er een sterke synergie. Wij willen graag langdurige relaties opbouwen met onze klanten en daarvoor is het belangrijk om mee te kunnen groeien. Met deze samenvoeging van diensten, kunnen we ondernemers ondersteunen met alles wat komt kijken bij zakelijke communicatie. Daarnaast stimuleren we onze klanten – met dit uitgebreide aanbod – om nieuwe kansen en trends te omarmen. We zijn ervan overtuigd dat, met ondersteuning van Enreach, we hard op weg zijn dé telco- en IT-dienstverlener van het mkb te worden.”

Over Enreach
Enreach is de groep waartoe verschillende Europese bedrijven zoals Eazit, Voiceworks, Swyx, ipnordic en Centile behoren. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor een optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach is actief in de kernmarkten Duitsland, Nederland en Frankrijk met activiteiten in 25 landen en meer dan 750 medewerkers.
Voor meer informatie over Enreach bezoek www.enreach.com

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…