Eazit is
uw totaalleverancier voor mobiele telefonie

Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor slimme en flexibele mobiele telefoniediensten, maar ook voor levering van de toestellen zelf? De mogelijkheden om onze smartphones en abonnementen af te stemmen op uw bedrijfswensen zijn welhaast ongelimiteerd door ons omvangrijke assortiment. We hebben voor u de ideale smartphones om zorgeloos zaken te doen. 

Voordelen

Uw mobiele telefonie volledig bij Eazit onderbrengen, biedt meerdere voordelen:

  • U heeft de keuze uit de nieuwste telefoons in iedere prijsklasse; van de mid-range Motorola-modellen tot de meest recente iPhone. U noemt het, wij hebben het;
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, bestellingen, diensten en support;
  • De mogelijkheid om twee (mobiele) nummers op één simkaart onder te brengen, dual-sim ondersteuning is niet nodig;
  • Een volledige telefooncentrale in uw binnenzak in combinatie met Vast-mobiel Integratie;
  • Alles omtrent (mobiele) telefonie via Eazit handig en overzichtelijk ondergebracht op één verzamelfactuur. 

Voorwaarde

Om in aanmerking te komen voor deze service dient u een lopend contract te hebben voor ten minste één van onze diensten (TelefonieICTInternet).

Advies

Bent u al klant en wilt u advies over geschikte toestellen? Bijvoorbeeld over functionaliteiten, specificaties en/of zakelijke toepassingsmogelijkheden? Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie. Hij/zij voorziet u graag van de benodigde informatie om uw keuze te vergemakkelijken.

Bestelling plaatsen

Bent u een bestaande klant en heeft u een specifiek toestel op het oog? U kunt eenvoudig een smartphone bestellen door een e-mail te sturen naar orders@eazit.nl.

Bent u een nieuwe klant? Neem contact op via advies@eazit.nl voor advies over bijpassende abonnementen die zijn afgestemd op uw wensen en het verbruik van uw medewerkers.

Mobiele telefonie voor uw organisatie?

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot mobiele telefonie te bespreken.

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…