Eazit is
uw totaalleverancier voor mobiele telefonie

Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor slimme en flexibele mobiele telefoniediensten, maar ook voor levering van de toestellen zelf? De mogelijkheden om onze smartphones en abonnementen af te stemmen op uw bedrijfswensen zijn welhaast ongelimiteerd door ons omvangrijke assortiment. We hebben voor u de ideale smartphones om zorgeloos zaken te doen. 

Voordelen

Uw mobiele telefonie volledig bij Eazit onderbrengen, biedt meerdere voordelen:

  • U heeft de keuze uit de nieuwste telefoons in iedere prijsklasse; van de mid-range Motorola-modellen tot de meest recente iPhone. U noemt het, wij hebben het;
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, bestellingen, diensten en support;
  • De mogelijkheid om twee (mobiele) nummers op één simkaart onder te brengen, dual-sim ondersteuning is niet nodig;
  • Een volledige telefooncentrale in uw binnenzak in combinatie met Vast-mobiel Integratie;
  • Alles omtrent (mobiele) telefonie via Eazit handig en overzichtelijk ondergebracht op één verzamelfactuur. 

Voorwaarde

Om in aanmerking te komen voor deze service dient u een lopend contract te hebben voor ten minste één van onze diensten (TelefonieICTInternet).

Advies

Bent u al klant en wilt u advies over geschikte toestellen? Bijvoorbeeld over functionaliteiten, specificaties en/of zakelijke toepassingsmogelijkheden? Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie. Hij/zij voorziet u graag van de benodigde informatie om uw keuze te vergemakkelijken.

Bestelling plaatsen

Bent u een bestaande klant en heeft u een specifiek toestel op het oog? U kunt eenvoudig een smartphone bestellen door een e-mail te sturen naar orders@eazit.nl.

Bent u een nieuwe klant? Neem contact op via advies@eazit.nl voor advies over bijpassende abonnementen die zijn afgestemd op uw wensen en het verbruik van uw medewerkers.

Mobiele telefonie voor uw organisatie?

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot mobiele telefonie te bespreken.

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …