Nieuwe en scherper geprijsde mobiele proposities

Crystal Networks heeft de mobiele proposities scherper geprijsd en er zijn nieuwe abonnementen toegevoegd aan ons productportfolio!

INTRODUCTIE NIEUWE FLEX ABONNEMENTEN

Wij introduceren de nieuwe Flex Plus en Flex Unlimited abonnementen (voor zowel Sim Only, Mobile Connect als Managed Mobile) welke vanaf heden te bestellen zijn. Deze abonnementen zijn interessant voor bedrijven die veel belminuten nodig hebben en weinig tot geen data gebruiken.

INTRODUCTIE NIEUWE BLUE ABONNEMENTEN

De wereld staat niet stil en er is steeds meer vraag naar data. Crystal Networks past daarom binnen de Blue abonnementen, waarbij onbeperkt bellen geldt, de databundels aan naar de wensen van onze klanten.

Wij introduceren onderstaande nieuwe abonnementen:

  • Blue 6GB: Unlimited bellen en sms’en + een 6 GB databundel
  • Blue 12GB: Unlimited bellen en sms’en + een 12 GB databundel.
  • Blue 18GB: Unlimited bellen en sms’en + een 18 GB databundel.
  • Blue 36GB: Unlimited bellen en sms’en + een 36 GB databundel.

Deze databundels zijn geschikt voor zowel de Sim Only, Mobile Connect als Managed Mobile abonnementen. Uiteraard kunnen de abonnementen weer in een bedrijfsbundel gezet worden waardoor u blijft profiteren van de gezamenlijke databundel.

BELLEN NAAR EU

Vanaf heden kunt u naast ons Bellen naar EU Unlimited-pack ook een Bellen naar EU 60 of 120 toevoegen aan uw mobiele abonnement. Met deze add-on kunt u 60 of 120 minuten vanuit Nederland naar vaste én mobiele nummers in de Europese Unie bellen.

Mocht u uw mobiele abonnementen willen omzetten, een add-on (tijdelijk) aanzetten of meer informatie ontvangen, dan kunt u ons bellen via 030-2006060 of stuur ons een e-mail via orders@crystal-networks.com. Wij helpen u graag verder!

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …