Organisaties die willen groeien,
gebruiken cloud-telefonie

Mkb’ers maken steeds meer gebruik van cloud-telefonie vanwege diens voordelen op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid. Om de concurrentie de baas te zijn én te blijven, is meegaan met dergelijke technologische ontwikkelingen een must. Met cloud-telefonie creëert u de beste klantervaringen en biedt u werknemers de beste communicatiemogelijkheden.

Optimale bereikbaarheid met cloud-telefonie

Zonder cloud-telefonie doet een organisatie zichzelf eigenlijk tekort. Mobiele telefonie is een van de belangrijkste communicatievormen geworden. Temeer omdat werknemers nu vaker hybride werken: vanuit huis, op kantoor en onderweg. Wilt u daar optimaal gebruik van maken, dan kan dat het beste met cloud-telefonie.

Cloud-telefonie optimaliseert de in- en externe communicatie. Vooral richting de buitenwereld is goede communicatie belangrijk. Hoe klanten een bedrijf ervaren is immers bepalend voor de samenwerking en de uiteindelijke verkoop van producten en/of diensten. Communicatie, mits goed ingezet, biedt de mogelijkheid om boven concurrenten uit te stijgen en uw organisatie te laten groeien.

Waarom kiezen voor cloud-telefonie?

Het grootste voordeel van cloud-telefonie is betere bereikbaarheid van uw onderneming. Maar er zijn nog legio andere redenen:

  • Kunnen telefoneren vanaf elke gewenst apparaat;
  • Snelle toegang tot data zoals CRM-gegevens (optioneel);
  • Gemakkelijk kunnen doorschakelen naar andere beschikbare collega’s en afdelingen;
  • Eindeloze mogelijkheden voor on-hold marketing;
  • De mogelijkheid om te werken vanuit huis, kantoor of onderweg;
  • Tijdbesparing door gebruik van handige apps en programma’s

Overstappen naar cloud-telefonie met Eazit

Wilt u ook verder groeien, investeer dan in de juiste technologie! Eazit levert slimme telefonieoplossingen voor vloeiend zakelijk telefoonverkeer. Gemak, bereikbaarheid en flexibiliteit staan bij ons voorop.

Aan de achterkant realiseren wij dit met geavanceerde technologie van verschillende leveranciers, aan de voorzijde bieden we u gebruiksvriendelijke webportals, apps en flexibele maandabonnementen.

U heeft zelf de volledige controle over uw bereikbaarheid.

Geef uw organisatie een boost en haal het maximale uit telefonie van Eazit.

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …