Snel en solide
zakelijk internet

Voor efficiënt en productief werken is een hoge internetsnelheid en bandbreedte zeker geen overbodige luxe. Met zakelijk internet van Eazit hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, en bent u ook volledig op de toekomst voorbereid. Hier leest u waarom.

1.    Altijd een bijpassende verbinding

U wilt een oplossing die op dit moment optimaal voor u werkt, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met de tijd en uw behoeftes. Tussen ons ruime aanbod breedband internetverbindingen via de kabel, ADSL, VDSL en glasvezel bevindt zich altijd dé oplossing die past bij uw bedrijfsprocessen en uw systemen optimaal laat functioneren.

2.   Altijd een hoge beschikbaarheid

Stabiel internet is onmisbaar voor het succes van uw organisatie en de bereikbaarheid voor klanten. Met een bereikbaarheid van 99,8% en daarboven kunt u vertrouwen op uiterst betrouwbaar internet. Bij eventuele storingen bent u altijd weer vlot up and running dankzij snel storings- en/of hardwareherstel. En met een redundante internetverbinding blijft u zelfs bij storingen gewoon bereikbaar.

3.   Altijd genoeg bandbreedte en data

Steeds meer organisaties werken online en in de cloud, wat vanzelfsprekend de nodige data verbruikt. Dit vraagt dan ook om een snelle en solide internetverbinding met voldoende bandbreedte. Met onbeperkt internet en snelheden tot 10 Gigabit per seconde (via Zakelijk Glasvezel) staat niets uw bedrijfsvoering nog in de weg.

4.   Altijd korte lijnen

Wij houden niet van omwegen. U vast ook niet. Wij houden de lijnen graag kort. Zowel tijdens als na oplevering van onze zakelijke internetdiensten staan we diverse keren met u in contact. Zo monitoren wij nauwlettend of de door ons geleverde service en diensten voldoen aan uw verwachtingspatroon. Lees hier meer over onze focus op Service Excellence.

Optimale bereikbaarheid met zakelijk internet van Eazit

Eazit staat voor gemak, soepele communicatie en optimale bereikbaarheid. Met zakelijk internet van Eazit haalt u het meeste uit iedere samenwerking.

Meer weten over de mogelijkheden, het aanbod en de tarieven van zakelijk internet in uw regio? Met onze postcodecheck ontdekt u binnen enkele minuten de mogelijkheden op uw locatie.

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…