Voordelig in- en uitbellen via uw
Microsoft Teams-omgeving doet u zo

Microsoft Teams is de ideale applicatie voor beter en efficiënter samenwerken. Maar wist u ook dat u binnen Microsoft Teams zakelijk kunt in- en uitbellen? Met onze MS Teams Connector kan dit nu eenvoudig en voordelig. Hoe dat zit, leest u hier.

In- en uitbellen via Microsoft Teams reeds mogelijk

De functionaliteit voor in- en uitbellen via Microsoft Teams maakt al deel uit van de Microsoft 365 Business Voice en Microsoft 365 E5 proposities van Microsoft. Hierbij nemen gebruikers een totaalpakket aan productiviteits-apps af, met inbegrip van de mogelijkheid tot bellen binnen Microsoft Teams. Bekijk hier een overzicht van de productiviteits-apps die onder de genoemde proposities vallen.

Voor in- en uitbellen in Microsoft Teams hanteert Microsoft zogeheten Calling Plans en dient per gebruiker een ‘Phone system add-on’ licentie te worden aangeschaft. Microsoft is in dit verband zelf de (mobiele) telefonieprovider.
 

Meer flexibiliteit in afname met MS Teams Connector

Microsofts eigen pakketten zijn hoofdzakelijk gericht op de grotere mkb-bedrijven en bedrijven met meer dan 250 werknemers die op zoek zijn naar allround oplossingen voor werkplekbeheer.

Is echter een flexibelere aanpak gewenst, omdat:

  • … niet elke productiviteits-app binnen de standaardpakketten even relevant is voor uw bedrijf?
  • … u al naar tevredenheid gebruikmaakt van vaste en/of mobiele telefonieoplossingen (of Vast-Mobiel integratie) van Eazit?
  • … u vanuit flexibiliteits- en/of kostenoverwegingen liever geen belbundels rechtstreeks bij Microsoft afneemt?

 
Herkent u zich in (een van) bovenstaande punten? Dan biedt onze MS Teams Connector uitkomst. Deze slimme verbindingsmodule integreert de telefonie-aansluitingen van onze Managed Voice 3-klanten met hun Microsoft Teams-omgeving, met alle hypermoderne Managed Voice-functionaliteiten die eronder vallen. De MS Teams Connector is al toepasbaar voor gebruikers met een Microsoft 365 Business Basic licentie.

Een belangrijk voordeel van deze aanpak is dat u niet betaalt voor randzaken die u niet gebruikt. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
 

Volop voordelen voor onze klanten

Wat de Managed Voice 3 integratie met MS Teams concreet betekent? De belangrijkste voordelen hebben we voor u op een rij gezet:

  • U blijft genieten van geavanceerde telefooncentraleoplossingen zonder extra kosten;
  • De Microsoft Teams-app gedraagt zich exact hetzelfde als een IP-toestel (bijvoorbeeld van Yealink, Mitel, Gigaset Pro en Poly) dat werkt met Managed Voice 3;
  • Ook Vast-Mobiel integratie is mogelijk in combinatie met Managed Mobile 3;
  • U heeft de beschikking over álle PBX-functionaliteiten die u gewend bent van Managed Voice 3, waaronder verkort bellen, reporting, dashboarding en Reach;
  • De functionaliteiten zijn multi-device toegankelijk met de mobiele app van Microsoft Teams.

Profiteer van zeer scherpe tarieven

Onze MS Teams Connector integreert de voordelen van Managed Voice 3 in uw Microsoft Teams-omgeving. Zo geniet u van een alles-in-één platform voor al uw zakelijke communicatie.

Bij Eazit profiteert u van nog meer voordeel. Dankzij de Microsoft Gold Partner en Cloud Solution Provider tier 1 status van ons zusterbedrijf Go2the.Cloud, kunnen we de scherpste tarieven uit de markt bieden voor uw Microsoft-licenties.

Waarmee kunnen we ú van dienst zijn?

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …