Vraagbundeling voor bedrijventerreinen IJsselveld en Plettenburg gaat van start!

Na het succesvol aanleggen van een glasvezelnetwerk voor bedrijventerreinen in Houten en Naarden, is het nu de beurt aan bedrijventerreinen IJsselveld in Montfoort en Plettenburg in Nieuwegein. 1 Juli starten wij met inventariseren wie zich wil laten aansluiten op het door ons aan te leggen glasvezelnetwerk.

COLLECTIEVE AANBIEDING

Door gezamenlijke inspanningen willen wij zo snel mogelijk een minimaal aantal aansluitingen verkopen zodat alle ondernemers op bedrijventerreinen IJsselveld en Plettenburg tegen een scherpe prijs van snel internet kunnen profiteren. Deze prijzen zijn namelijk door het collectief aanbieden en aanschaffen nu veel aantrekkelijker!

EXTRA SCHERPE TARIEVEN TOT 1 SEPTEMBER 2019

De vraagbundeling loopt van 1 juli tot 1 november 2019. Voor de snelle beslissers geldt tot 1 september 2019 een zeer scherpe introductieprijs:

  • 100 Mbps: €129,-
  • 500 Mbps: €169,-
  • 800 Mbps: €249,-

+ Eenmalige setup kosten & premium box: €500,-

Bedrijven die zich vanaf 2 september tot 1 november 2019 inschrijven, betalen €10,- meer per maand en de aansluitkosten bedragen dan €700,-.

Als de vraagbundeling op 1 november stopt, is aansluiten op glasvezel nog steeds mogelijk. U betaalt dan nogmaals €10,- meer per maand en de aansluitkosten bedragen dan €900,-.

De kans bestaat natuurlijk dat de collectieve aanleg geen doorgang kan vinden als u nu niet meedoet. Door inschrijving profiteert u dus van een scherpe aanbieding en draagt u er ook aan bij dat de vraagbundeling een succes wordt.

PLANNING EN OPLEVERING

De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020, mits er voor 1 november 2019 voldoende inschrijvingen zijn. Op 1 september doen we een tussentijdse meting voor de bedrijventerreinen. Bij voldoende aanmeldingen gaan we alles in werking zetten.

Deze week komen wij persoonlijk bij alle bedrijven op IJsselveld en Plettenburg langs om u te informeren over deze collectieve aanbieding.

Wilt u voor die tijd de informatie alvast doornemen? Dit kan op glasvezel-ijsselveld.nl en glasvezel-plettenburg.nl Ook kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen via 030-2006060 of een e-mail te sturen naar orders@crystal-networks.com.

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…