Vraagbundeling voor bedrijventerreinen IJsselveld en Plettenburg gaat van start!

Na het succesvol aanleggen van een glasvezelnetwerk voor bedrijventerreinen in Houten en Naarden, is het nu de beurt aan bedrijventerreinen IJsselveld in Montfoort en Plettenburg in Nieuwegein. 1 Juli starten wij met inventariseren wie zich wil laten aansluiten op het door ons aan te leggen glasvezelnetwerk.

COLLECTIEVE AANBIEDING

Door gezamenlijke inspanningen willen wij zo snel mogelijk een minimaal aantal aansluitingen verkopen zodat alle ondernemers op bedrijventerreinen IJsselveld en Plettenburg tegen een scherpe prijs van snel internet kunnen profiteren. Deze prijzen zijn namelijk door het collectief aanbieden en aanschaffen nu veel aantrekkelijker!

EXTRA SCHERPE TARIEVEN TOT 1 SEPTEMBER 2019

De vraagbundeling loopt van 1 juli tot 1 november 2019. Voor de snelle beslissers geldt tot 1 september 2019 een zeer scherpe introductieprijs:

  • 100 Mbps: €129,-
  • 500 Mbps: €169,-
  • 800 Mbps: €249,-

+ Eenmalige setup kosten & premium box: €500,-

Bedrijven die zich vanaf 2 september tot 1 november 2019 inschrijven, betalen €10,- meer per maand en de aansluitkosten bedragen dan €700,-.

Als de vraagbundeling op 1 november stopt, is aansluiten op glasvezel nog steeds mogelijk. U betaalt dan nogmaals €10,- meer per maand en de aansluitkosten bedragen dan €900,-.

De kans bestaat natuurlijk dat de collectieve aanleg geen doorgang kan vinden als u nu niet meedoet. Door inschrijving profiteert u dus van een scherpe aanbieding en draagt u er ook aan bij dat de vraagbundeling een succes wordt.

PLANNING EN OPLEVERING

De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020, mits er voor 1 november 2019 voldoende inschrijvingen zijn. Op 1 september doen we een tussentijdse meting voor de bedrijventerreinen. Bij voldoende aanmeldingen gaan we alles in werking zetten.

Deze week komen wij persoonlijk bij alle bedrijven op IJsselveld en Plettenburg langs om u te informeren over deze collectieve aanbieding.

Wilt u voor die tijd de informatie alvast doornemen? Dit kan op glasvezel-ijsselveld.nl en glasvezel-plettenburg.nl Ook kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen via 030-2006060 of een e-mail te sturen naar orders@crystal-networks.com.

Succesvolle cyberaanval Nederlandse leger door nalatigheid

Gisteren kwam naar buiten dat Chinese hackers toegang hebben gekregen tot computersystemen van het Nederlandse leger. Ondanks dat er geen belangrij…

(Microsoft)Teams Versterken: Cloud Telefonie Integratie voor Maximale Efficiëntie

In de steeds veranderende wereld van informatietechnologie is het voor IT-besluitvormers en ondernemers van cruciaal belang om tools te selecteren …

Eerlijk over Bellen met Microsoft Team: Een Overzicht voor Ondernemers

De revolutie in zakelijke communicatie is niet te missen, vooral met de opkomst van Microsoft Teams Telefonie. Wij krijgen steeds meer vragen over …