Skip to the main content
Gemak en eenvoud volgens Eazit
door Sicco op 3 juli, 2019

Gemak en eenvoud volgens Eazit

Eazit is er voor alle bedrijven in het MKB. MKB staat voor vakmanschap en ondernemen. Kansen zien en verzilveren en onderscheid maken door maatwerk en service. Maar ook vooral voor no-nonsense; doen wat je zegt door goed werk te leveren.

En dat is wat is waar Eazit voor staat: Eazit just works! We regelen jouw telecom en IT zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Eenvoudig is niet ingewikkeld toch?

Eazit heeft een aantal uitgangspunten; onze diensten zijn eenvoudig aan te schaffen, eenvoudig in gebruik en eenvoudig te beheren. De kwaliteit en service is goed, zoals je mag verwachten en we willen graag meer doen. En we werken elke dag hard om nog beter te worden.

Duidelijkheid en eenvoud betekent dat de informatie over Eazit en onze dienstverlening toegankelijk en goed leesbaar is. Daarnaast zijn we bereikbaar op een manier die voor jou het makkelijkst is. Je kunt ons mailen of bellen, dat ligt voor de hand en we zijn ook via de chat bereikbaar. Jij kiest jouw manier. Hoe je ook met ons in contact komt, na afloop heb je duidelijkheid en het gevoel dat je geholpen bent.

Geen service is de beste service

Om het écht makkelijker voor je te maken, willen we eigenlijk voorkomen dat je ons nodig hebt. Denk daarbij in eerste instantie vooral aan gebruiksvriendelijke webpagina’s, heldere facturen en begrijpelijke manuals. En natuurlijk door zoveel mogelijk zelf te kunnen regelen via een goede online selfservice portal. We werken hard aan de portal, hierover vertellen we binnenkort graag meer.

Heb je toch een vraag dan helpen we je graag persoonlijk.

Of is dat stiekem ook service?! Het maakt ons niet uit, het moet gewoon werken.