Skip to the main content
Twee vliegen in één….
door Sicco op 3 juli, 2019

Twee vliegen in één …..

Heb jij ook een zakelijk- en een privénummer? En je werk- en privéleven lopen door elkaar? Dan herken je je vast in het volgende beeld….

Je hebt een telefoon van de zaak en ook een nummer waarop je privé bereikbaar bent.

Dat betekent vaak:

  • Twee smartphones in je tas
  • Even snel overdag je partner, de tandarts of de bank bellen, dat nummer staat in die andere telefoon
  • ’s avonds een klant of collega bellen, waar is m’n zakelijke toestel?
  • Verschillende opladers
  • Twee abonnementen
  • Telefoons die tegelijk gaan rinkelen
  • Een carkit die slechts aan één van beiden gekoppeld kan worden

Kortom, lastig, onnodig duur en niet praktisch.

De behoefte om bereikbaar te zijn via verschillende nummers op één enkele telefoon groeit en dat biedt heel veel voordelen.

Een uitdaging en een kans Jouw bedrijf wil uiteraard de (tele)communicatiekosten laag houden maar tegelijkertijd ook flexibiliteit bieden aan jou en je collega’s. Gelukkig heeft Eazit technologie om jouw leven maar ook dat van je werkgever te vereenvoudigen. Eazit biedt de mogelijkheid van het toevoegen van extra nummers aan je simkaart. Eén apparaat waarmee je soepel tussen verschillende nummers kunt schakelen. Je hebt maar één apparaat nodig waarop je één simkaart kan plaatsen. Je kunt vervolgens bereibaar zijn op – bijvoorbeeld – een vast en twee mobiele nummers. Daarnaast kun je voorkeuren instellen voor je bereikbaarheid als je jouw werk gescheiden wilt houden van je privé-leven of als je op vakantie gaat. Je kunt bijvoorbeeld jouw privé-contacten tijdens werkuren naar je voicemail routeren maar besluiten dat je partner wel direct kan bellen.

De oplossing bespaart ook kosten. Geen uitgaven meer aan een tweede toestel en alle nummers zijn opgenomen in één bundel, dus er hoeft slechts voor één abonnement betaald te worden. Met bijna alle bundels kun je onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Alle kosten worden opgenomen in één maandelijkse factuur en de werkgever kan met de werknemer afspreken of de kosten gedeeld worden.