Wat biedt de online werkplek van Eazit?

 • Met de Office 365 licenties van Microsoft is de basis gelegd voor de Online Werkplek. Iedere medewerker krijgt de licentie die bij haar past. De licenties zijn altijd up-to-date, makkelijk aan te passen, schaalbaar en veilig. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste licentie.
 • Antivirus en bescherming van de werkplek is een essentieel onderdeel ten behoeve van veilig en effectief
  werken. Eazit zorgt ervoor dat licenties altijd voorzien zijn van de laatste beschermingsmogelijkheden. Deze licentie wordt geactiveerd als ook het device in beheer is bij Eazit.
 • Met de Eazit agent zorgen wij ervoor dat de werkplek ten alle tijden beheerd wordt. Dat de juiste software actief
  is en dat er remote meegekeken wordt bij een vraag en dat we preventief beheer kunnen doen. Het device van de
  medewerker wordt gekoppeld aan het servicemanagementsysteem van Eazit zodat we eenvoudig vragen en alerts
  kunnen koppelen aan de juiste medewerker en het juiste device. Dit voorkomt verrassingen, geeft een veilig
  gevoel en stelt Eazit in staat om de beste service te bieden.
 • Gebruik van Microsoft Teams en Sharepoint zijn inmiddels een wezenlijk onderdeel geworden van de online werkomgeving van veel bedrijven. Efficiënt samenwerken met collega’s en relaties is van cruciaal belang geworden voor iedere organisatie. Met onze kennis en ervaring op het gebied van Sharepoint en Microsoft Teams helpen wij graag bij het inrichten van de juiste communicatietools. Niets is voor altijd, dus daarom extra belangrijk om continu oog te blijven houden voor veranderingen, nieuwe wensen, nieuwe tools en mogelijkheden rondom samenwerken.
 • Eazit staat voor Excellente Service. Onderdeel van de vaste kosten per werkplek is de beschikbaarheid van de helpdeks en dagelijkse support tijdens kantooruren. Uiteraard le en wij alles vast en rapporteren wij over de voortgang en afronding van vragen. Maandelijks ontvang je een rapportage en onze servicemanager is altijd beschikbaar voor bewaking van de kwaliteit en snelheid.
 • Een belangrijk onderdeel van de online werkplek is dat je gegevens beschikbaar zijn en blijven. Microsoft biedt hiervoor standaard al een oplossing met een maximale bewaartijd van dertig dagen. Wil je en langere bewaartijd, ook voor opslag van data (Microsoft Teams / Sharepoint) dan kan de backup faciliteit uitgebreid worden.

 

Extra: optioneel is er een breed scala aan mogelijkheden om toe te voegen aan de online werkplek. Denk hierbij
onder andere aan telefonie, extra security, Business Intelligence (Power BI), 24/7 support, integratie van applicaties
in jouw werkplek, hosting, enzovoorts. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

Voor elke medewerker een passende werkplek

Over Eazit

We zijn een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van telefonie, ICT en internet.

We bieden verschillende communicatie-oplossingen, waaronder mobiele telefonie, unified communications, VoIP en ondersteunende ICT-diensten. Met een persoonlijke benadering en gepersonaliseerde software oplossingen bedienen we de zakelijke telelecommarkt
in heel Nederland met vestigingen in Amsterdam, Houten, Veldhoven en Drachten.

Meer informatie: www.eazit.nl

Top