Eazit, just works

 

Eazit is een landelijk opererende aanbieder van ICT-, netwerk-, internet- en telecomoplossingen die het MKB vooruithelpen. Met een persoonlijke benadering, servicegerichte instelling en breed dienstenportfolio ontzorgt Eazit u optimaal. Onze communicatieoplossingen bewegen mee met ontwikkelingen binnen uw bedrijf en zijn volledig af te stemmen op uw groeiambities. Zo treedt u de toekomst met een gerust hart tegemoet. Over onze missie zijn we kort en duidelijk: onze oplossingen moeten werken voor u. Uw continuïteit is onze prioriteit.

Omvangrijk en stabiel merk- en dienstenaanbod

Betrouwbaar, benaderbaar, betrokken

Flexibiliteit gegarandeerd

ISO 9001- en ISO 27001- gecertificeerd

Eazit is onderdeel van Enreach

Sinds 2019 is Eazit – een integratie van Crystal Networks, Intercity Mobile Communications, Xenosite en Prewest – onderdeel van Enreach, een van Europa’s snelst groeiende telecom en IT bedrijven.

Enreach levert samenwerkingstechnologie en telecomdiensten via haar resellers, serviceprovider-partners en directe kanaal. Het bedrijf is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Finland en de Baltische Staten.

Alle bedrijven binnen de groep dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor optimale communicatie en workflow tussen medewerkers en organisaties. Enreach is actief in meer dan 25 landen en heeft 1100 medewerkers in dienst, verspreid over 24 verschillende Europese kantoren.Voor meer informatie: www.enreach.com.

Onze kernwaarden

Alles wat we doen, doen we vanuit onze kernwaarden. Het zijn de waarden waarmee we zorgen voor goede resultaten en betrokken contact met onze klanten.

De klant staat centraal

Onze oplossingen en diensten moeten werken voor onze klanten. Om deze reden werken we met flexibele oplossingen en flexibele contracten. Het is aan ons om mee te bewegen met de markt en de wensen van de klant, niet andersom. We hebben een duidelijk doel: een kraakheldere verbinding! Dit geldt voor alle communicatiestromen. Met onze service en expertise zorgen we ervoor dat het werkt, voor iedere klant.

Eerlijkheid en transparantie

Eazit gaat voor een langdurige relatie met al haar klanten. Dit kan alleen wanneer we als bedrijf eerlijk en transparant communiceren en werken. Klanten ontvangen dan ook altijd een helder verhaal met een duidelijk en eerlijk advies. Daarnaast zijn we niet van de kleine lettertjes en op onze strepen staan. We gaan voor transparante overeenkomsten en heldere communicatie. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Betrokkenheid

We zijn oprecht geïnteresseerd in alle mensen die we in ons werk tegenkomen, zowel in klanten als leveranciers. Bij klanten vormt deze betrokkenheid de sleutel naar het juiste advies. Stel vragen en luister open naar de antwoorden, dat levert goede support en een passend advies. Dit houdt ook in dat we soms verder moeten kijken dan onze eigen oplossingen, contracten en SLA’s. De beste oplossing bij de vraag vanuit de klant staat voorop.

Service Excellence

De drive om te willen overtreffen in klantverwachting is de kern van Eazit. We lopen graag een stapje harder om aan de individuele wensen van onze klanten te voldoen. We streven daarom ook naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. 

Maak kennis met het team

Roel

Senior Accountmanager

Willem Hans

Projectleider

Bas

Accountmanager Binnendienst

Wilco

Project Engineer

Quincy

Team lead Orders & Delivery

Nicole

Administratie en Officemanagement

Mido

Junior ICT Engineer

Irene

Werkvoorbereider

Gerard

Senior Accountmanager

Sjef

Team lead ICT

Remi

Project Engineer

Rob

Senior Accountmanager

Paul

Medior ICT Engineer

Rob

Project Engineer

Tom

Finance & Pricing Specialist

Hans

Senior ICT Engineer

 

We laten niets aan het toeval over

Bij Eazit kunt u vertrouwen op veilige en vlekkeloze communicatie. Al onze oplossingen staan in goed beveiligde datacenters.

Eazit handelt in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Daarnaast beschikt Eazit over ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen. Zo weet u dat uw privacy te allen tijde is gewaarborgd en bent u verzekerd van een zorgvuldige omgang met uw bedrijfsgegevens.

Ook voor u hebben we de passende oplossing!

Top