Word Eazit-dealer

Zo easy kan een dealership zijn

Altijd een dealership dat bij u past

Als dealer van Eazit-diensten biedt u klanten betrouwbare communicatie-oplossingen die wérken. We vinden het zeer belangrijk dat u hierbij alle ruimte heeft uw werkprocessen in te richten op een manier die volledig bij u past.

Van het initiële contact met leads tot aan de oplevering van de diensten en de serviceverlening nadien; u bepaalt zelf hoe en in hoeverre u in contact staat met de eindklant.

Dit kunt u verwachten

Eazit staat voor gemak en heldere communicatie. Naast passende oplossingen en een langdurige relatie kunt u ook het volgende verwachten van een dealership met Eazit:

Groot merkenaanbod: van landelijk opererende tot lokale providers

Veelzijdige diensten: uw one-stop-shop voor communicatie-oplossingen

Flexibele invulling: u bepaalt de spelregels, wij staan u terzijde

Aantrekkelijke marges: marktconforme vergoedingen voor Eazit-dealers

Ontdek alle voordelen

Alle voordelen ontdekken van een dealership met Eazit? Download dan ons informatiedocument voor dealers via onderstaande button:

Heldere communicatie, duidelijke afspraken

 • Documentatie

  Waarom zelf het voorwerk verrichten, als wij dat al voor u hebben gedaan? Wanneer u dealer wordt, ontvangt u uitgebreide en professionele documentatie over onze diensten. We voorzien u van actuele prijslijsten, algemene voorwaarden en hoogwaardige productinformatie, zoals brochures, beelden en beschrijvingen om te gebruiken in uw winkel of webshop.

 • Online kennissessies

  Zoals u weet staan de ontwikkelingen in de markt niet stil. Via online kennissessies informeren we u hier proactief over en bent u als een van eersten op de hoogte van veranderingen en uitbreidingen binnen ons dienstenaanbod.

 • Aantrekkelijke acties

  Naast aantrekkelijke commissies op deals belonen we onze partners vanzelfsprekend periodiek met leuke extra’s bij het behalen of overtreffen van orderquota.

 • Maatwerk advies

  Bij ons bent u geen nummer. We leveren situatie-afhankelijk advies zodat u uw eigen klanten naar volle tevredenheid kunt helpen.

  Succes begint met een prettige samenwerking

  Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

  • “Een prima vertaling van onze wensen naar de praktijk.”

  • “Een eerlijke en betrouwbare partner, dat geeft een goed gevoel.”

  • “Ik heb Eazit als een betrouwbare en eerlijke partij ervaren.”

  • “Snel, professioneel en goed geregeld. De duidelijke communicatie werkt prettig.”

   Uw klantdata is in veilige handen

   Eazit is ISO 9001– en ISO 27001-gecertificeerd. Zo weet u dat de privacy van uw klanten te allen tijde is gewaarborgd en bent u verzekerd van een zorgvuldige omgang met uw bedrijfsgegevens.

   Benieuwd naar onze pakketten?

   Eazit beschikt over interessante dealerpakketten en diverse maatwerkinvullingen.

   Informeer naar de mogelijkheden, de verdiensten en de vele andere voordelen voor uw bedrijf via 088-355 00 10. Voor supportvragen belt u naar 088-355 00 15.

   Daarom Eazit

   Altijd een passende oplossing en een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en die van uw klanten. We staan u graag terzijde met transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen support. Resultaat staat hierbij voorop: onze oplossingen moeten werken voor u en uw klanten.