Tot eind december van 2017 heeft Crystal Networks een actie op de aanleg van een glasvezelverbinding bij u op locatie waarbij uw besparing kan oplopen tot 25%!

Crystal Networks is uw partner op het gebied van al uw zakelijke communicatie. Een betrouwbaar, snel en stabiele internet verbinding is voor zakelijk gebruik bijna onmisbaar geworden de laatste jaren. Veel bedrijfsapplicaties, VoIP, Alarm over IP maar ook Clouddiensten zijn tegenwoordig afhankelijk van een stabiele verbinding. Crystal Networks verzorgt graag voor haar klanten deze verbindingen.

Om de “over” stap naar een glasvezelverbinding financieel wat kleiner te maken is er nu een actie op de eenmalige kosten en maandelijkse kosten van een glasvezelverbinding. De actie is van toepassing op glasvezelverbindingen van KPN en Tele2 met de bandbreedtes van 50Mbps en 100Mbps en hebben een looptijd van 36 maanden.

De prijzen van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van gebiedskwalificaties en afstanden tot een wijkcentrale en daarom per locatie verschillend.

Wilt u weten welke besparing u kunt realiseren met deze actie? Neem dan contact op via sales@crystal-networks.com.

Top