Zakelijke telefonie, zonder gedoe

Binnen de zakelijke markt is telefonische bereikbaarheid en persoonlijk contact een absolute must voor de meeste bedrijven. Er zijn legio mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Gelukkig bent u bij Eazit in de juiste handen. Onze experts adviseren u graag bij het realiseren van de beste oplossing. U hoeft zich nooit (meer) zorgen te maken over de techniek onder de motorkap, maar heeft wel alle ruimte om, waar nodig, flexibel in controle te blijven.

Telefonie waar u op kunt rekenen

Zakelijke Telefonie van Eazit is telefonie volgens de modernste standaarden. Zo staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

Alle oplossingen onder één dak

Naast telefonie bent u bij Eazit ook aan het juiste adres voor gerelateerde communicatie vraagstukken.

Deskundige supportmedewerkers

Onze medewerkers weten wat belangrijk is voor uw onderneming: online blijven.

Volledig volgens uw wensen

Eazit staat voor gemak en soepele communicatie. Haal het meeste uit elk gesprek en iedere samenwerking. We denken graag in mogelijkheden.

Telefonie-oplossingen volgens de nieuwste technieken

Eazit levert slimme telefonieoplossingen op basis van de nieuwste technieken. Zowel op het gebied van vaste (IP-)telefonie als mobiele telefonie staan gemak, bereikbaarheid en flexibiliteit voorop. Aan de achterkant realiseren wij dit met geavanceerde technieken van verschillende leveranciers, aan de voorzijde bieden we u gebruiksvriendelijke webportals, apps en flexibele maandabonnementen. U heeft zelf de volledige controle over uw bereikbaarheid.

Ook voor u hebben we een passende telefonie-oplossing!

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Zakelijke telefonie

Mobiele telefonie

Vast-mobiel integratie

MS Teams

Succes begint met een prettige samenwerking

Onze adviseurs staan u graag te woord

 

 

 

“Aandacht en betrokkenheid, ze nemen je serieus.”

“Snelle service, goede samenwerking en hele fijne contacten.”

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

“Ik waardeer Eazit vooral om hun advieskwaliteit.”

Top