“Eazit is kundig en beschikt over de vereiste expertise, maar het allerbelangrijkste is dat ze goed meedenken met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

 

“Eazit denkt proactief mee, is praktisch ingesteld en levert bovenal kwaliteit. De duidelijke communicatie werkt prettig.”
Marc Berkhout – Raadsheeren

 

Klantvriendelijke toegangspoort voor uw bedrijf

Verwelkom uw bezoekers en leveranciers op een nieuwe, moderne en klantvriendelijke manier met de digitale receptie van Eazit. Een digitale receptie is dé manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Daarnaast is de digitale receptie ook een oplossing om 24/7 uw bezoekers te ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is.

Maak bezoekersregistratie sneller, slimmer, leuker en vooral veiliger

 

Als bedrijf wilt u bezoekers zo goed mogelijk ontvangen; u wilt gastvrij zijn en uw identiteit uitstralen. Vanaf het moment waarop er een afspraak is gemaakt tot het ophalen van uw bezoek ontwikkelt uwbezoeker al een beeld van u en van uw organisatie. En dat terwijl de afspraak nog moet beginnen. Dan wilt u voorkomen dat er niemand achter de receptie zit, uw bezoeker de weg niet weet of dat uwbezoeker te horen krijgt dat hij niet is aangemeld.

Biedt receptionist(e) ondersteuning

Ontzorgt en informeert uw bezoeker

Realiseert tijd- en kostenbesparing

Voldoet aan de AVG-wetgeving

Ontdek alle voordelen

Bent u benieuwd naar de werking van de digitale receptie en wilt u weten over welke functionaliteiten de digitale receptie beschikt? Download de leaflet met aanvullende informatie via onderstaande button.

“Een prima vertaling van onze wensen naar de praktijk.”

“Snel, professioneel en goed geregeld. De duidelijke communicatie werkt prettig.”

“Ik heb Eazit als een betrouwbare en eerlijke partij ervaren.”

“Er is zelfs sprake van een warme band.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Een digitale receptie voor uw organisatie?

De digitale receptie is in staat om uw organisatie te ontzorgen en bezoekers gastvrij te ontvangen, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid en controle. Ons proces verzekert u dat uw
bedrijf, kantoor of winkelpand wordt voorzien van de juiste digitale receptie, volledig afgestemd op uw wensen. Eazit biedt u ondersteuning van concept tot realisatie van uw digitale receptie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top