Voor onze vaste bureautoestellen hebben we sinds enkele jaren het merk Yealink in ons portfolio opgenomen. De T4S-serie van Yealink is de nieuwste lijn SIP telefoons met een elegant uiterlijk, high definition audio en biedt de mogelijkheid om geavanceerde functies te combineren zoals Wi-Fi en Bluetooth.

Wat is er nieuw t.o.v. de oude serie?

De volledige serie is voorzien van een USB-poort geschikt voor het aansluiten van bijvoorbeeld een USB-modem en USB-stick (voor lokale opnames). Snellere chipset (toestellen starten een stuk sneller op en ‘reageren’ een stuk sneller qua werking). Alle hoorns van de Yealink T4S-Serie zijn standaard voorzien van de H.A.C. functionaliteit. De H.A.C. functionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers met een gehoorapparaat, probleemloos gebruik kunnen maken van de Yealink T4S toestellen. De hoorns bieden daarnaast de HD Audio gesprekskwaliteit.

Voorjaarsactie!

Per direct is de gehele Yealink T4S-serie tijdelijk flink in prijs per stuk verlaagd met kortingen die op kunnen lopen tot wel 20% op het reguliere tarief. Informeer bij onze Orders afdeling naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. NB: De korting geldt tot en met 30 april 2018.

Top