Wat klanten zeggen...

Bij Eazit begrijpen we de uitdagingen voor jouw organisatie of bedrijf. We helpen je graag met een kraakheldere verbinding.
Lees hieronder een aantal voorbeelden waarbij wij hebben geholpen met de onderlinge samenwerking, het verhogen van productiviteit en het verlagen van kosten.

Eén complete oplossing

Al jouw bedrijfscommunicatie georganiseerd via één complete oplossing.

Hoogopgeleide werknemers vinden om jouw bedrijf verder te helpen. Studentalent is de specialistische bemiddelaar die HBO/WO studenten begeleidt naar uitdagende parttime werkzaamheden en projecten. Studentalent is een landelijk opererende organisatie met verschillende vestigingen van waaruit dagelijks hard gewerkt wordt om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van ambitieuze medewerkers. Zakelijke telefonie is van levensbelang voor een goede dienstverlening en succesvol resultaat.

 

Vast en mobiel geïntegreerd

De integratie van vast en mobiel maakt optimaal samenwerken mogelijk voor evofenedex

“Eazit heeft met een vast-mobiel oplossing mogelijk gemaakt dat wij altijd en overal bereikbaar zijn en kunnen communiceren” Hans Plug, ICT manager

Grenzeloos ondernemen in een snel veranderende wereld. Een streven waarbij zowel evofenedex als Eazit hun klanten verder helpen.