Internet

IP-telefonie en ICT zijn vanzelfsprekend sterk afhankelijk van stabiele internetverbindingen met voldoende bandbreedte. Eazit levert en beheert daarom zelf de benodigde breedband internetverbindingen via ADSL, VDSL, glasvezel en via de kabel van Ziggo.

Glasvezel

Glasvezel is een internetverbinding waarvan de techniek voldoet aan de meest moderne standaarden, waardoor supersnel en stabiel internet mogelijk is. Wat glasvezel extra interessant maakt is dat deze snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ontvangen. Zowel upstream als downstream is standaard al een snelheid mogelijk van een Gigabit per seconde. Dit maakt glasvezel dan ook zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Combineer internet, telefonie, online back-up, remote beheer, camerabewaking en nog veel meer over dezelfde verbinding.

Eazit maakt optimaal gebruik van de voordelen van glasvezel door de mogelijkheid te bieden om een verbinding technisch op te delen voor verschillende eindgebruikers. Zo kunnen meerdere bedrijven in een bedrijfsverzamelpand gebruik maken van dezelfde verbinding en toch technisch en contractueel volledig gescheiden zijn van elkaar. Veilig én voordelig. Voor glasvezel maken wij altijd een offerte op maat. Afhankelijk van uw locatie kunnen wij verbindingen leveren van Eurofiber, KPN, Tele2, Unet en Ziggo.

Vraagbundeling bedrijventerreinen

Naast de verbindingen van de bekende providers levert Eazit ook internetdiensten op lokale glasvezelnetwerken van diverse partners. Op verschillende bedrijventerreinen hebben we bovendien zelf met succes vraagbundelingstrajecten begeleid om een lokaal eigen glasvezelnetwerk mogelijk te maken.

Kabel internet

Eazit is partner van Ziggo Zakelijk. Naast verbindingen over koper en glasvezel kunnen wij daardoor ook breedband internet leveren via de coax kabel. Via Ziggo bieden wij betrouwbaar zakelijk internet met snelheden tot 500 Mbps download en 40 Mbps upload en vaste IP-adressen. Ziggo garandeert een beschikbaarheid van 99,8 procent en is al meerdere jaren op rij verkozen tot beste internetprovider op Tweakers.net.

Voorwaarde voor een aansluiting op de kabel is dat in uw pand een Coax-aansluiting aanwezig is. In bewoonde gebieden is dat meestal het geval, op industriegebieden helaas nog niet overal. Op basis van een postcodecheck kunnen we u snel informeren over de mogelijkheden op uw bedrijfslocatie.

Wifi

Eazit gebruikt voor haar WiFi oplossingen de kwalitatief hoogwaardige producten van Ubiquity. Dit garandeert een optimale WiFi-ervaring in je bedrijf.
Stel je abonnement samen per maand opzegbaar vanaf €2,50

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

“Ik waardeer Eazit vooral om hun advieskwaliteit.”

“Transparantie en helderheid. Je kunt van ze op aan!”

“Er is zelfs sprake van een warme band.”

“Een eerlijke en betrouwbare partner, dat geeft een goed gevoel.”

“Het is gewoon prettig samenwerken met Eazit.”

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL zijn internetverbindingen via de vaste telefoonlijn, oftewel het “kopernetwerk”. Vrijwel ieder adres in Nederland is via een koperlijn aangesloten op dit netwerk, wat beheerd wordt door KPN. Eazit kan op dit netwerk verbindingen leveren van Tele2 en KPN. De te leveren snelheid bij een ADSL of VDSL abonnement is in grote mate afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Maar ook verbindingen met lage bandbreedte kunnen reeds voldoende zijn voor het ontsluiten van uw IP-telefonie. Op basis van een postcode check kunnen wij binnen een paar seconden zien wat er op uw locatie leverbaar is.

Veilige communicatie

 

Bij Eazit kunt u vertrouwen op veilige en vlekkeloze communicatie. Al onze oplossingen staan in goed beveiligde datacenters. De datacenters zijn van de nieuwste technologie voorzien om optimale prestaties en stabiliteit te behalen. Zo kunt u rekenen op maximale betrouwbaarheid en performance garanties van onze oplossingen.

Equinix: AM8 Amsterdam IBX Data Center

EvoSwitch: AMS-01 Amsterdam Data Center

Global Switch: Amsterdam Campus Oost

KPN: DC2 Data Center in Amsterdam

Nikhef: Science Park Amsterdam

euNetworks: Amsterdam Amstel Business Park (True)

Prewest: Datacenter Serverius DC2 Meppel

Top