Eersteklas netwerk

Of u nu kiest voor lokaal werken of (gedeeltelijk) in de cloud, een vlekkeloze werking van uw ICT is in grote mate afhankelijk van een gedegen infrastructuur. Eazit heeft de kennis én de mensen in huis om dit volledig voor u te verzorgen en te beheren.

Stel een vraag over netwerk

Sneller internet

Tenslotte valt of staat alles met snelle, stabiele internetverbindingen. Met Internet van Eazit heeft u keuze uit vele verschillende providers en netwerken en daarnaast de zekerheid dat uw verbinding van begin tot eind onder controle staat van uw vertrouwde leverancier.

Stel een vraag over Sneller Internet

Naadloze fysieke én draadloze connectiviteit

Eazit verzorgt de fysieke én draadloze connectiviteit van A tot Z, oftewel van patchkast tot outlet en alles daartussen. We werken alleen met hoge kwaliteit materialen en kunnen onze netwerken gecertificeerd opleveren indien gewenst.

Stel een vraag over connectiviteit

Netwerkspecialisten

De netwerkspecialisten zijn verantwoordelijk voor uw netwerkarchitectuur, opgebouwd vanaf uw firewall / router, switches, tot aan uw werkstation of Wifi Accespoint. Met name het gebruik van het Wifi netwerk wordt steeds intensiever en Eazit kan daarom voorzien in diverse schaalbare oplossingen. Van enkel accespoint tot uitgebreide roaming netwerken met handover en loadbalancing tussen de zenders. Eventueel uit te breiden over meerdere vestigingen.

Stel een vraag aan netwerkspecialisten

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

“Ik waardeer Eazit vooral om hun advieskwaliteit.”

“Transparantie en helderheid. Je kunt van ze op aan!”

“Er is zelfs sprake van een warme band.”

“Een eerlijke en betrouwbare partner, dat geeft een goed gevoel.”

“Het is gewoon prettig samenwerken met Eazit.”
Vragen? Wij helpen u graag!

Top