“Ik ben aangenaam verrast door Eazits professionaliteit.”
Nico Beekman – Pouw Vervoer

 

“Eazit is kundig, beschikt over de vereiste expertise en denkt goed mee met onze ontwikkelingen.”
Marco Vonk – Matrix Fitness

Optimale bedrijfscontinuïteit

Een goede internetconnectiviteit is voor de meeste mkb’ers cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Veel bedrijfsapplicaties werken via het internet, variërend van online werkomgevingen zoals SharePoint tot aan VoIP telefonie. Valt het internet weg, dan zijn bedrijven, hun medewerkers en klanten verstoken van digitale communicatie, waardoor veel omzet wordt misgelopen.

Met een redundante verbinding wordt bij een eventuele internetstoring het verkeer van de hoofdverbinding automatisch via een tweede verbinding geleid. Zo kunt u in deze situatie gewoon blijven doorwerken én blijft u bereikbaar voor klanten. Alsof er niets aan de hand is.

Voordeliger dan shutdown

 

Of redundantie in uw situatie een interessante keuze is, hangt samen met de vraag: wat kost niet-beschikbaarheid uw bedrijf? Hoeveel medewerkers kunnen bij dit scenario geen werk meer verrichten? Wat als klanten niet meer kunnen pinnen? Een plan B voor uw internetverbinding door middel van redundantie is in veruit de meeste gevallen voordeliger.

Optimale connectiviteit en bedrijfscontinuïteit op elke bedrijfslocatie in Nederland

Oplossingen voor klein- en grootschalig gebruik met backup-4G en -glasvezel

Een hogere klanttevredenheid dankzij optimale bereikbaarheid

Storingen niet of nauwelijks merkbaar door razendsnel overschakelen

  • Glasvezel
  • LTE 4G internet
  • 4G backup-dongels

Met upload- en downloadsnelheden tot 10 Gigabit per seconde zijn de glasvezelverbindingen van Eazit uitermate geschikt voor het bundelen van internettoepassingen, zoals VoIP telefonie, camerabewaking en online back-ups. Op een verbinding waar zoveel van afhangt, wilt u te allen tijde kunnen vertrouwen.

De hoogste bedrijfszekerheid behaalt u door glasvezel redundant uit te voeren via BGP-routing. Dit houdt in dat er van een tweede glasvezelverbinding gebruik wordt gemaakt, via een glasvezelkabel die over een gescheiden traject loopt. Wanneer een van de kabels beschadigd raakt, bijvoorbeeld door graafwerkzaamheden, blijft de andere kabel operationeel.

LTE 4G internet is de ideale backup-verbinding op bedrijfslocaties waar geen glasvezel ligt. Voor dit doel levert Eazit high-performance 4G modems met een buitenantenne voor optimale ontvangst. Er wordt gebruikgemaakt van mobiele 4G-netwerken met een landelijke dekking; u bent dus niet meer afhankelijk van een verbinding over koper of glasvezel op kantoor.

Waar fysiek betalingsverkeer plaatsvindt, kan een ondernemer zich niet veroorloven dat bij een internetstoring de pin- en kassasystemen eruit liggen. Met een 4G-dongel als backup-verbinding blijven betalingssystemen in die situatie gewoon operationeel. De ideale kleinzakelijke oplossing!

Succes begint met een prettige samenwerking

Waarom onze klanten al jaren op ons vertrouwen

 

“Ze denken heel goed mee in onze stormachtige ontwikkeling.”

“Uitstekend verloop van het traject. Ze hebben met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld.”

“Een eerlijke en betrouwbare partner, dat geeft een goed gevoel.”

“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht.”

Eazit just works

Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Resultaat staat hierbij voorop. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.

Vraag informatie aan

Redundantie voor uw bedrijf

Eazit biedt optimale flexibiliteit om gehoor te geven aan uw groeiambities en bedrijfsontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor redundante verbindingen te bespreken.

Vraag meer informatie aan

Top