“Helder, professioneel en echt oplossingsgericht”

  • Actief bij Eazit: sinds 2011
  • Diensten: Managed Voice, Datanetwerk, Internet
  • Vestiging: Amsterdam
  • Branche: Belastingadviesbureau 

VanLomanKempHoogstad is een gerenommeerd belastingadvieskantoor met vestigingen in Amsterdam, Baarn en Praag. Eazit verzorgde voor de vestigingen in Baarn (2011) en Amsterdam (2013) – naast de noodzakelijke bekabeling – de complete telefonie (Managed Voice). Laurens Lor, fiscalist en een van de vennoten van VanLomanKempHoogstad, legt uit waarom hij de relatie met Eazit zo aanbevelenswaardig vindt.

“In 2011 is ons kantoor van Kockengen naar Baarn verhuisd. De nieuwe kantoorruimte was kaal, daar moesten alle systemen dus nog worden aangelegd. Eazit was niet de goedkoopste maar had wel een bijzonder gedetailleerde offerte, waarin niet alleen met onze huidige behoeften rekening werd gehouden maar ook met onze plannen voor de toekomst. Dat, plus de helderheid en de professionaliteit van het hele offertetraject, bracht ons ertoe voor Eazit te kiezen.
Eazit heeft toen in Baarn het hele netwerk aangelegd: een patchkast met glasvezelverbinding en de complete telefonie (Managed Voice). De dag dat wij in het pand trokken, was alles geïmplementeerd en operationeel. Eazit verzorgde die eerste dag zelfs al een training!”

“Er waren wel wat aanloopproblemen, maar dat kwam voornamelijk doordat we meteen ook een nieuw computersysteem hebben laten installeren; sindsdien werkt alles vlekkeloos. Later hebben we ook voor onze Amsterdamse vestiging een beroep op Eazit gedaan. Op hun advies zijn Amsterdam en Baarn binnen één telefonienetwerk ondergebracht. We kunnen nu doorverbinden alsof we bij elkaar op één kantoor zitten en we hebben geen last meer van bezette externe lijnen. En we besparen flink op onze telefoonkosten!”

Betreft de support vermeld Laurens het volgende: “Bij ons gaat alles op uren maal tarief. Dus als apparatuur het een uur niet doet, scheelt ons dat een uur omzet. Gelukkig reageert Eazit altijd snel en efficiënt. Als er een keer iets is, wordt er meteen actie ondernomen. En er wordt ook echt oplossingsgericht gewerkt. Dat is wat ons zo aanspreekt in de dienstverlening van Eazit. We hebben zelf geen verstand van IT. Behalve met Eazit, dat onze netwerken beheert, werken we ook nog met een extern IT-bedrijf. Die twee werken heel professioneel samen, er wordt niet met de vinger naar elkaar gewezen. Als er eens een storing is en we weten niet waar het aan legt, dan vragen we ze of ze het samen op willen lossen. En dat doen ze, meteen!

Top