Eazit verwelkomt nieuw zusterbedrijf
Go2the.Cloud

Met de overname van de snelgroeiende Microsoft Cloud Service Provider Go2the.Cloud (G2C) door Enreach heeft Eazit er een nieuw zusterbedrijf bij. De IT-productoplossingen van G2C zijn complementair aan het brede communicatieportfolio van Eazit. Een gouden combinatie, met het oog op de digitale transformatie die veel klanten (willen) doormaken. 

Solide, geïntegreerde werkplekoplossingen

Voor G2C is de samenwerking met Eazit de eerste stap in het IT-domein, aldus Tonny Siemons, CEO van G2C. “We hebben sinds onze start in 2016 vele niet-IT-partners geholpen met cloudoplossingen. Het interessante aan Eazit en de Enreach Group is dat veel van hun klanten in de IT al kennis hebben gemaakt met werken in de cloud, zij het kleinschalig. Met de diversiteit aan Microsoft cloudoplossingen die wij leveren, kunnen zij verdere stappen maken richting geïntegreerde werkplekoplossingen. Ons eigen diverse klantenbestand kan op hun beurt kennismaken met het brede aanbod telefoniediensten van Eazit.”

Meer connectiviteit dankzij kennisbundeling

Ook Edwin van Buren, CEO van Eazit, ziet de samenwerking en kennisbundeling als grote verrijking. “Vanuit het eerder toegetreden Benemen, Finse leverancier van cloud communicatie-oplossingen, konden we al rekenen op toonaangevende integraties met ecosysteem-applicaties als Salesforce en Microsoft Dynamics. Met de komst van G2C komt hier nu eveneens een belangrijk deel consultancy en licencing omtrent Microsoft cloudoplossingen bij. Zo hebben we alle kennis in huis om klanten te bedienen op het vlak van cloudmigratie, zowel met hybride als standalone oplossingen. Het onderlijnt onze rol als one-stop-shop voor het MKB met communicatieoplossingen en -diensten die wérken.”

Investeer in uw eigen Cloud Competence Center

We denken graag mee bij de inrichting van een eigen Cloud Competence Center binnen uw organisatie. Vanzelfsprekend ondersteunen we u bij het overzetten van applicaties en zorgen we ervoor dat u alle voordelen van de cloud optimaal kunt benutten. We zijn er immers van overtuigd dat de overstap naar de cloud uw werkzaamheden moet vereenvoudigen én moet renderen.

Met de cloud computing-oplossingen van Eazit is werken in de cloud laagdrempeliger en eenvoudiger dan ooit. Ontdek in ons leaflet hoe Eazit de digitale transformatie van uw bedrijfsvoering kan versnellen.

Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord. Stuur voor meer informatie over werken in de cloud een e-mail naar advies@eazit.nl of bel naar 088-355 00 60.

Wachtwoordbeleid binnen jouw organisatie: tips en tricks voor een effectief en veilig wachtwoord management

In een wereld waarin digitale beveiliging steeds essentiëler wordt, staat een solide wachtwoordbeleid centraal voor elke organisatie. Desondanks wo…

De belangrijke rol van redundante verbindingen en netwerkbeheer bij zakelijk internet

In de huidige zakelijke omgeving is een sterke internetverbinding niet alleen noodzakelijk voor de dagelijkse werkprocessen, maar ook essentieel vo…

Eerlijk over glasvezel: Waar moet jij op letten?

In de huidige zakenwereld is een betrouwbare en snelle internetverbinding essentieel voor elk bedrijf. Met de opkomst van allerlei soorten glasveze…