Ervaar álle voordelen van een
VoIP telefooncentrale met Managed Voice

Draagt uw zakelijke telefoon al bij aan een gestroomlijnde manier van werken waar werknemers en klanten echt enthousiast over zijn? Met Managed Voice van Eazit geniet u van de voordelen van een VoIP telefooncentrale. Indien gewenst ook geïntegreerd met uw mobiele telefonie.

Multinational-mogelijkheden voor het MKB

Managed Voice brengt diverse mogelijkheden van zakelijke telefonie samen in de cloud. Standaard omvat Managed Voice betaalbare opties die eerder alleen voor de grootste bedrijven waren weggelegd:

  • U schakelt moeiteloos over van vaste naar mobiele telefonie;
  • Opties voor het instellen van een wachtrij en keuzemenu’s;
  • Persoonlijke bereikbaarheidsprofielen voor medewerkers.

Doordat Managed Voice van Eazit al beschikbaar is vanaf één gebruiker, betaalt u altijd naar het niveau van uw bedrijf. Vanaf dag één hebt u de meest toegepaste functionaliteiten van een VoIP telefooncentrale tot uw beschikking. Ook voor kleinere bedrijven die anders nooit aan een telefooncentrale hadden gedacht, biedt dit de nodige voordelen. Doordat Managed Voice zich volledig in de cloud bevindt, hebt u geen hardware op locatie nodig. Eazit helpt u bij de uitrol van Managed Voice, levert ondersteuning en zorgt voor een systeem dat wérkt.

Het gemak van een VoIP telefooncentrale

Een functionaliteit die Managed Voice van Eazit nog aantrekkelijker maakt, is het instellen van persoonlijke bel- en bereikbaarheidsprofielen voor medewerkers. Hiermee stellen gebruikers in op welke tijden en dagen zij niet beschikbaar zijn en wat er gebeurt met telefoongesprekken die buiten deze tijden binnenkomen.

Telefonie via Managed Voice verloopt via goed beveiligde datacenters. Hierdoor zijn uw gesprekken altijd afgeschermd. Hetzelfde geldt uiteraard voor opgenomen gesprekken en ingesproken boodschappen.

Als extra mogelijkheid komt de VoIP telefooncentrale van Eazit met de Coligo Reach app. Dit geeft medewerkers de mogelijkheid online vergaderingen en presentaties te organiseren zonder software te hoeven downloaden.

Meer weten over Managed Voice?

Ontdek hoe Managed Voice úw bedrijf verder helpt. Download onze leaflet voor meer informatie.

Hoeveel risico loopt mijn bedrijf op cybercrime?

Bij cybercrime denkt men vaak aan het hacken van websites of phishing mails voor het buitmaken van bankgegevens. Dit zijn inderdaad hardnekkige vor…

Wat voor internet gebruikt het mkb?

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met het internetgebruik van het MKB in Nederland? En van welke internetsnelheden het MKB gebruikmaakt? Eazit doo…

Waarom kiezen voor zakelijk internet?

Waarom kiezen voor zakelijk internet terwijl veel internetaanbieders voor de particuliere markt vergelijkbare internetsnelheden bieden tegen vaak l…