De vraag om sneller Internet te verkrijgen op het Industrieterrein Gooimeer, waar Crystal Networks haar kantoor heeft, heeft geleid tot een vraagbundeling voor de aanleg van een glasvezelnetwerk op dit terrein. Gezamenlijk met een netwerk beheerder heeft Crystal Networks een flyer actie opgezet waarbij de interesse voor een snel zakelijk en betaalbaar glasvezelnetwerk wordt geïnventariseerd.

Een groot voordeel van deze vraagbundeling is het feit dat de eenmalige aanlegkosten bij voldoende aansluitingen extra laag zijn. Tevens heeft Crystal Networks een scherpe aanbieding gedaan voor super snel internet!

Uiteraard biedt een glasvezelverbinding toegang tot diensten als internet, maar ook aan bijvoorbeeld VoIP (vaste telefonie), Clouddiensten, WIFI, IP alarm/pin/camera enz.

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen en wij hopen snel tot aanleg van het glasvezelnetwerk te komen om onze klanten op industrieterrein Gooimeer nog beter te kunnen bedienen met onze diensten. Mocht u meer willen weten wat glasvezel voor u kan toevoegen dan komen wij graag met u in contact! Neem hiervoor contact op met ons sales team.

Top